Ezeket Te annak idején lementetted??? :))))) Engem qrvára hidegen hagyott akkor. Marsi vs Nagybarnamacko. Marsi 500-at kiabált 1 forintnál is, Macika meg CSŐD, CSŐD, CSŐD!!!! :))))))
Erre mondják hogy újszülöttnek minden vicc új. Eleinte jelentőséget tulajdonítasz a 777-nek, de aztán rájössz, hogy bármelyik unatkozó kisbüfi is tehet be ilyen ajánlatokat (mai árfolyamon nem éri el a 100ezer forintot egy ilyen ajánlat, de már magasabb az összeg mint a jutalékminimum küszöbe)... és amig lószar van addig veréb is van, szóval ha mindig jön újabb nick aki rácsodálkozik, addig lesznek is ilyen ajánlatok. Majd ha megjelenik valameilyik oldalon 7.777.777 db egy ajánlatból... na arrra már érdemes felkapni a fejünket. Addig meg türelem van, ma este jönnek a kgy határozati pontok, délután már jöhetnek bennfentes vételek, de lehet nem lesz semmi. Tudom, lufi megint temeti a papírt, de hát 29Millás forgalom az egyszerűen kivárás, még nem kezdték el venni, mert várják a hírt, adni meg most nincs miért.
Ahogy nézem elég jól beálltunk 120 és 125 közé. Megmondom őszintén a mai naptól már egy kis "tűz közeli" vételeket vártam, de csak óvatos duhajkodás van. Igaz még sok van hátra a mai napból.... Szép lenne a kgy-re egy 300-350 árfolyam. Én nagyon bízok benne!!! Sok fostalicska semmirevaló rv többszáz vagy több ezer forintokat zúgott felfelé a semmire, hát akkor mi is remélem követjük a tendenciát.... ... És remélem nem a semmire!!! ..... Ez BCS életműve, és én is annak szánom úgyhogy HÚZZUNK BELE!!!! ... Egészség Boldogság!!!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A