Nekem az a furcsa, hogy a sajtóban egyáltalán nem téma az Est. Nincsenek találgatások, tippek, pletykák. Senki sem próbált utána járni, hogy a napirendi pontok hátterében mi állhat.
szerintem nem. én még a mostani jó periódus ellenére is úgy gondolom, hogy lehet még némi hullámzás. de már látjuk a kikötőt, a világítótorony pedig már nagyon közel, karnyújtásnyira van. :)
És én azt is el tudom képzelni, hogy valami olyan pénzügyi megoldást alkalmaznának, amire kijön, hogy a kötelező vételi ajánlatot 20 forinton teszik, hogy biztosan senki se adja oda nekik a részvényeit. Konzinál és Opinál is éppen, hogy a fele árat ígérték, mint amit a rv-nek minimum érnie kellett volna. és az ideológiai magyarázatot megtalálták rá. ideológiai=pénzügyi, számviteli
ha ez bejön, nem csak a pénz miatt mesélünk az unokáknak! "amikor nagyi/nagyfater egész nap a céginfót meg a jogszabályokat bújta, miközben az árfolyam egyre csak esett, és gonosz trollok köpködték, na kisunokáim, az volt nehéz!" 😁😁
Mindent mondhatunk, de azt, hogy a CSA alá vonás és a hétfői közgyüli napirendek között eltelt néhány hónapocska bővelkedett izgalmakban és drámai fordulatokban ne bővelkedett volna, na azt nem! :)
arra tippelek, h esztike eluralása a globtermen keresztül fog történni, a kgy-n jelenti be bcs a globterm eladását. ezután jöhet a kötelező vételi ajánlat. amivel esetleg a dynamopest és a strómanok is élnek. persze ez csak tipp (máshogy is történhet), és a végeredmény szempontjából részletkérdés. a globtermet pedig valami kft. vagy zrt., vagy offshore cég veszi meg.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A