A tevékenységi körök módosításából kiindulva azt láthatjuk, hogy nem média vagy legalábbis nem "csak" média jön ide, az is elképzelhető, hogy jön a BB bank vagy egy rohadt nagy cég ami miatt akár a 4 számjegyű árfolyamot is elérhetjük
Söt biztos vagyok hogy a bejelentés után (ha lesz)akár eshet is több százalékot....ez ilyen.van aki másként gondolja s elad v. vesz.de az más tészta...egy kis cégben is lehet jó üzlet ha remek tervei vannak.s egy nagy cég is boríthat ott majd el lehet dönteni....csak tartsunk ott már végre
Sprint versenyt rendezünk....:-)ennyi...bár nem gondolnám hogy ennél rosszabb lenne csak mégis nyugtalanító lehet mert hisz itt még nincs befektető ill nem tudhatunk még rolla...mindegy kitartás!
Nem az a gondja itt sok embernek hogy csordogál meg hogy nem lő ki!a 4ignál és alteránál is volt ilyen...de ott (altnál)legalábbis po tosan lehetett tudni ki jön és mit fog csinálni...itt a sejtelmességgel van a gond,amit joggal gondolnak és félnek hogy kamu az egész.persze tudom hogy pár nap és nemsokára kiderül,de benne van hogy nem....akét eset nem ugyanaz!én is arra kérek mindenkit hogy tartsa még egy kicsit....nemsoká megtudjuk!
Aki figyeli ugyanaz történik mint 4ig mostani nagy emelkedese előtt, napközben csordogál picit, aztán zárás előtt valakik gyorsan begyűjtik és visszahúzzák
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A