Balogh Ádám nyilatkozta talán. Hogy most rádió vagy cikk nem tudom már. Amúgy is az a logikus nekik. Intézményi zárt körben lejegyzi és csa. A másodlagos piac meg kialakul
Igen, az IPO megemlítését én is nagyon kerestem a vonatkozó cikkekben, de sehol sem találtam. Azt viszont igen, hogy forrásbevonást terveznek a tőzsdérelépéstől ami egy üres cégbe való beleülésből nem nagyon látszik számomra, hogy hogyan menne első lépésben. De az, hogy én nem értek hozzá az nem jelenti azt, hogy ne lehetne megoldani. Ennek ellenére nem tartom valószínűnek a dolgot de telejesen kizárhatónak sem. Egy héten belül megtudjuk.
De ha jobban belegondolok akkor még lehet a navhoz se kell bekötni,a lényeg hogy valahogy jobban adózzon....szvsz vajnára ezért is fujjogtak a neresek....de majd kiderül...más cég is jó lesz,de arra a bizonyos 5% ra még nincs semmi elfogadható magyarázat...talán most majd.
Elnézve a többi papírban történt mozgásokat miután kiderültek a mögöttes tartlmak és célok, azt hiszem ide sem kell kisebb tulajt várni. Ezek alapján én a 350-es tartományt mindenképp elérhetőnek gondolnám, azon tőlmenően pedig majd a konkrét részletektől függ persze.
lehet, hogy megfogtuk az isten lábát és egy akkor cég jön ide amivel 4-5 ezer is lehet az árfolyam, mindenki szorozza be a pakkját vele, lehet ezért is romlott meg a kapcsolat Vajnával mert ő tudott róla és belevett magának, hamarosan meglátjuk:)
Úgy legyen...minden lehetséges.én a kaszinókra gondolok hamár totózunk,de az online kasszákat nem kötötték be!ezért kissé naiv gondolat.viszont az adóra nagy szükség van és még eljöhet hamarosan az az idő is hogy rákötik s talán ezzel a tözsdei céggel akarják a kieső bevételt pótolni...tudom naiv elmélet de vannak tőzssdén kaszinók máshol ha jól tudom és nagyon jól megy.ez sincs az est tevékenységek közt.és tremmel már mindenhol ott ül falconelloval kézenfogva.bár ennek az elméletnek már hallatszódnia kellene....
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A