Tempóhoz: Szerintem már nincs sok hátra, KGY pontok beszédesek, szóval max 1 hónap. Brexithez: Nem véletlenül született az a szófordulat, hogy "hülye angolok, angol hülyék" :D Hozzá szoktam fűzni, hogy nem véletlenül laknak szigeten :D
Aha, nem is a medve hanem inkább az itteni tempo lesz a kérdés. De hamarosan meglátjuk. Kína nem stabil az biztos, volt szerncsém 1-2 évet eltölteni ott és láttam mi van mögötte. Viszont a nyugatnak sem érdeke, hogy összeomoljon, mert rohadt nagy piac esne ki nekik, úgyhogy a kereskedelmi háború kimenetele miatt nem aggódom túlzottan. A brittek viszon egyre hülyébbek. Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki ebból is a végén. Sajnos vannak annyira büszkén ostobák, hogy nem fognak kiírni mégegy népszavazást a kérdésben pedig az sima pontot tenne a dolgok végére a jelen állás szerint az gondolom.
Szerintem ne aggódj a medve miatt még. Főleg, hogy ha Trump megenyhül végre Kínával, esetleg a Brexit se valósul meg (elhalasztás, majd kihátrálás), akkor itt ATH lesz világtőzsde szempontból és röhögve 2-3 év nyugis emelkedés van még előttünk, mielőtt valahol valami összefossa magát. A tippem amúgy, hogy Kína lesz az.
Az a vicc egyébként, hogy előtte elég normális volt és voltak értelmes meglátásai is néhány eszmecsere kapcsán amíg itt volt a szektában. Utána történt vele valami hirtelen pálfordulás. Azt megértem, hogy ha valaki csalódik és mérges mert nem jött be a tippje és/vagy sok pénzt veszített, de azt nem hogy hogyan tud teljesen magából kifordulva homlokegyenest mást szajkózni mint korábban. De hát nem vagyunk egyformák.
Egy ismerösöm nagyobb összeget (30.000.000) akart elhelyezni az otpnél s kérdezte van e jobb kamat mint a normál betéteknél.erre az üzletkötő hogy van.extra kamatot fizetnek(8%) de a tőkére sem vállalnak garanciát!az ismerősöm mosolyogva elköszönt...én nem akarok senkit se bírálni de....na....így mindenkinek megy....szvsz. :-)
Még a bikában tartunk, azt nem vitatom, de ami késik az eljön, effelől nincsenek kétségeim. Az itteni történések sebességét is elnézve viszont, örülnék neki ha nem kéne még a medvét is megvárni. Csak erre gondoltam.
Én azt mar el sem olvasom Semmi koze semmihez Lasd 2017 ota mi bull bol maradtunk volna ki!!! Kb olyan mint a bankokban ülő gőzgazdaszok évi 2,2% pluszert
Remélem mostmár tényleg belehúznak majd egy kicsit a tempóba, hogy stabilizálódni tudjon valami rendes árfolyam mielőtt megérkezik a medve a piacokra. Szerencsére úgy tűnik ez is csak cammog egyelőre és nem kapkodja el a dolgot, de sosem lehet tudni. Már egyre többen látni vélik a sarkon.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A