Hasít az Est Media, a társaság nemrég tette közzé közgyűlési meghívóját - április 30-ra hirdették meg az eseményt, több mint 15 százalékkal emelkedik a papír hétfőn. Az EST Mediának nagytulajdonosa volt Andy Vajna is; a BÉT honlapján az 5 százalék fölötti tulajdonrészhez megjegyzésként azt tüntették fel:"Az "AV Investments" Kft-n és a Dynamopest Kft-n keresztül. A Társaságnak hivatalból tudomása van Vajna András úr elhalálozásáról, de nem kapott bejelentést arra vonatkozóan, hogy a részvénycsomagnak ki a jelenlegi végső tulajdonosa.Gyengélkedőn a forint
Csak egy meglátás. Azzal, hogy pénteken rögtön zárás után kiadták a KGY meghívót, a bÉT-en csak a hatodik oldalon van. Ez is segíti, hogy sokan elolvassák :)
Korábban írtam hogy a minuszolás az 1bitesek ajándéka, mert így ők is "érdemben" hozzá tudnak szólni az árfolyamhoz. Ha van ellenvélemény, akkor a normális ember leírja, a gyökér meg mínuszol (mondjuk neki ellenvéleménye nincs, ezért teszi). Egy 'seggfejezésért' járhat egy minusz, ez nem azt jelenti hogy nem kedvelnek, csak hogy nem a fórumra való a beírás. Mindemellett nem én minuszoltam érte, elvből nem használom a gyépések gombját. Hajrá Est, mindenki nyugodjon le a csudába :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A