bocs, nem vettem észre, nekem csak most esett le! 😀 örülök h újra itt vagy! épp ezt akartam írni, h bírtam medias hozzászóládait! 😂😂 nem bírom követni a nickcseréket. 😂😂
Nem szeretnélek megbántani és pontos szám sem kell, de nagyságrendileg megmondanád hány éves vagy? Elég, hogy hanyadik X-ben vagy. Régóta érdekel, köszi.
túlzásba viszik igen.....ha csak nem Jézus második eljövetele EST MEDIA tulajdonosként lesz és nem apportálja ide az egész vatikán államot akkor nem kéne ezt csinálni :Dmilyen ML üzlet?
Nem szivatás ez nyugi...vagy nagy hal akadt a horogra és már a végét járjuk..."e sajnálatos haláleset nem befolyásolja..."ahogy irta bcs....vagy ekkor nagy valakiknek tartják magukat...de mindegy a pénz a lényeg,ha történés van tudni fogunk róla mert muszáj közölniük...he he he
Kicsit túljátszák már magukat...most is lehetett ml új bizniszéről hallani,minden neresről lehet szinte mindent tudni....nem tudom kik lehetnek a háttérbe de nem kéne ilyen nagy valakiknek tartani magukat....nem tudhatunk róla...te jó isten be ne sz...rjak ó nagy istenek.
nemtudom de ez már kicsit megalázó sztem nekünk részvényeseknek, eddig 0 kommunikáció volt ok nem volt könnyű lenyeltük, csak rossz hír érkezett eddig ebben az évben és mi estünk a legtöbbet miközben más papírok szárnyaltak ok lenyeltük, kitartunk, kgy-t útolsó pillanatra teszik...oké, de azt, hogy még az elvileg nyílvános adatokat is eltüntetik hát ez már a részvényesek szopatása kategória sztem...
Lehet hogy megfog jelenni majd az e cégjegyzékben...ha nem kötelező lehet nem is sietnek vele...egyébként ki elöl bújkálnak?előlünk?mert a hatóság elöl nem,a kormány elöl nem tudnak elbújni,külföldnek ide nincs köze,rendörség nav tudhat róla bármikor...kik elöl bújkálnak ha egyáltalán bújkálnak?az lehet még hogy olyan ember került be és nem akarják hogy kitörjön valami hisztéria...
Legalább 3 felé osztották akkor az egy kizárólagos tulajdonos (Tenyeres Kft.) tulajdonrészét. Na, akkor azok a pesti kollégák, akik: a) vannak olyan szerencsések, hogy nem munkaviszonyban dolgoznak/vagy rugalmas munkaidőben dolgoznak és uraik saját idejüknek és emiatt hivatali időben ráérnek; b) eléggé elszántak ahhoz, hogy rááldozzák idejüket (hey, get a life, you know!!! ;) ) annak érdekében, hogy kíváncsiságukat kielégítsék bemehetnek a cégbíróságra megnézni, mi van a cégiratokban. A jó hír, hogy a cégtörvény szerint:
12. §
(1) A cégbíróságon a cégiratokat bárki ingyenesen megtekintheti,
azokról feljegyzést készíthet. A cégjegyzék adatairól cégmásolat,
cégkivonat vagy cégbizonyítvány kiadása kérhető. A cégmásolat a
cégjegyzék valamennyi fennálló és törölt adatát, a cégkivonat a
cégjegyzék fennálló adatait, a cégbizonyítvány pedig – a kérelemtől
függően – a cégjegyzék egyes fennálló vagy törölt adatait tanúsítja
hitelesen, illetve azt, hogy valamely meghatározott bejegyzés a
cégjegyzékben nem szerepel(t). A cégnyilvántartásban a törölt adatnak
megállapíthatónak kell maradnia. (2) A
cégmásolatban, a cégkivonatban, valamint a cégbizonyítványban az egyes
adatok mellett fel kell tüntetni az adat (illetve annak törlése)
bejegyzésének időpontját is.
(3) A
(2) bekezdésben meghatározott okiraton záradékban szerepeltetni kell, ha
az okiratban szereplő cégadatokat illetően változásbejegyzési eljárás
van folyamatban, és azt is fel kell tüntetni, hogy az melyik adatot
érinti.
(4) A cégbíróságon a cégiratokról e törvényben, illetve külön jogszabályban meghatározott módon kérhető másolat. Másolat nem kell, elég a mobilteló fényképezője. Várakozási idő azonban sanszos, hogy lesz! ;)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A