Na akkor nem csak én sunnyogok :-)van aki olyan környezetből van itt ahol ezt nem értik és megvetik...ezért kicsit nehéz.de a fórumok ezért jók és hasznosak mert itt valamennyire lehet erről beszélni.lehet néha fárasztó az ember...olyankor visszavesz de nagyon jó hogy van!már az ide irogatást is alig tudtam kimagyarázni :-D...psssz
Na ez is faxa sztori....:-)először alterát néztem végig duplázás lett volna most meg set...jelenleg szűk triplázás lett volna...:-Dhát ez van.na de igazuk van a többieknek a nyavajgással nem lesz jobb! igy hát nagy levegő és előre...
Az E.M. Prime megalapításánál mely közlemény úgy jött ki, hogy a tervezett akvizíciók miatt alapítottak a céget nem gondolta volna senki, hogy Március végén itt leszünk az tuti
Most ha 0 kijövök én már azon is elgondolkozom. Jól fölhigitottam decemberben az alacsony 25ft pakkomat , 2x annyival mint ami eredetileg volt. Igy faxa 3 számjegyre higitottam, én állat 😀
Sajnos a SET árfolyamát látva rájön az ember benéztük a 3 betűs részvényt. Szorozza be 770ft mindenki a pakkját...én dobtam egy hátast a sajátomtól....bocs de ez kikivánkozott..
Megértem azokat akik magabiztosabbak.a személyiségük,rutinjuk,jobb forrás,jóval műveltebbek,szakmai ismeretük kiváló...stb miatt.én már a triplázástól is nagyon boldog lennék és bízom is...
Sajnos pont a média (hírek)húztak be a csőbe mert...ezt már koránban is írtam...úgy cikkeztek hogy ez andy vajna cége,az e.m. prime is úgy olvaható volt hogy vajnáék céget alapítottak...stb.és beleugrottam...amúgy köszönöm bóknak veszem ha fiatalabbnak tűnök!
Gondoltam...sajnálom nem vagyok még annyira rutinos és ez a helyzet eléggé szokatlan...nagyon sajnálom hogy dobtam az est miatt a korábbi befektetéseimet..néha nehéz ezt elviselni.magamtól sakkoztam ki a jó lehetőségeket,figyeltem az árfolyamokat és hülye fejjel ide jöttem,most bukó van de nem hagyom itt....alig várom hogy kiszálljak és csak saját magamra fogok hallgatni!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A