asszem ez a nap kifújt. tudom, még van hátra pár óra, de nagyon leült minden. most úgy néz ki, a tegnapi csak felszúrás volt. pedig már kezdett verdesni a pici szivem... 😕😕😕
Meglátjuk közgyűlésig én is halottam már ezt azt pl hogy kiderülhetett most valami a végrendelet megismerésével ami felbolygatta a dolgokat pozitív irányba, remélem azt senki nem gondolja, hogy Vajna nem rendelkezett az Estről a végrendelétében, Tremmel megjelenése a különböző cégekben is erre utal
A kgy meghívó legkésőbb jövőhét végéig meg kell jöjjön. Szép lenne ha a pontok között valami előremutató is megjelenne. Elvileg a napirendi pontok kicsit később jönnek mint a meghívó. Való igaz, hogy nagy a csend. De AV megjelenése óta ez a helyzet. A csődeljárás körüli időkben BCS nagyon sokszor informált minket. Akkortájt e-téren nem volt gond. AV (és vagy a többiek) megparancsolta (ták), hogy kuss legyen, és azóta csend van. Igaz AV már elment, de a parancs úgy látszik tovább él. Ez akár biztató is lehet.
biztos rohadt okos a csávó, gondolom andy nem azért vette maga mellé, mert valakinek a vője volt. 😉 neki bizonyítani kellett a hozzáértését, és a mellékelt ábra szerint sikerült is. ha az ő neve bukkanna fel hivatalosan is, és nem csak a mi elméleteinkben, az szvsz jó lenne esztikének.
tremmel szvsz háttérember. az ajtók andy előtt nyíltak ki, neki voltak meg a kapcsolatai. szerintem tremmel az interim manager. ami nem von le semmit az értékéből, mert akkor valaki(k) még adja az utasításokat, amiket végrehajt. aztán lehet, h tényező lesz belőle, mert az ofő szereti a versenyt és megkavarni az állóvizet ( lásd pl széles, spéder vagy csipak, mindegyik máshogy és máshová, de kiestek az A ligából, de nyerges bent tudott maradni, most meg a valtonos fickó csúszik be).
Hát, ekkora forgalom nem sokat nyom a latban a likvid szempontból, ha arra gondolsz. Ahhoz kéne legalább pár milliárdos nap, hogy kompenzálja az eddigi pangást.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A