Bocsánat, de az se normális aki ezt a maszlagot beveszi.... a TÉNYEK makacs dolgok... tény a 90 Ft alatti ár, tény a nulla információ...Én szeretném végre TÉNYKÉNT kezelni, hogy BCS átadta a helyét valaki másnak, és megjött a befektetőnk...addig minden más csak spekuláció...
Sziasztok! Na látom mekkora hatalmas forgalmat és lelkesedést generált az FTSE élesedése. Ennyit az indexkosarak jelentőségéről. Remélem viszont, hogy hamarosan változik majd a kép pozitív irányba, mert ha a kgy-ig nem is lehet mindent elintézni, de azért lassan egy-két info csöpöghetne már, hogy tényleg történik valami a háttérben. Azért örökké nem tarthat ez a nagy csend sem ha valóban dolgoznak az ügyön. Meglátjuk.
Amikor meghalt Andy,én azt mondtam,hogy a dec árfolyam éredel,és most is est mondom! Nyilván jobban érezném magam most olyan 250-300 között,de sajna ez van!
Már arra sem emlékszem hogy mikor zártunk pluszba. Ez az örökös mínusz a legnehezebb talán. És most közeledünk a 80-hoz már megint. Talán ott jók leszünk egy speka rallyra ha úgy gondolják. Vagy annyira hitet vesztettek lettünk hogy az sem lesz.Nekik sem kell már. Itt már csak a csoda segít.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A