Én Vajna érkezése óta ülök itt, azóta sokszor higítottam, azt gondolom, hogy ha bármi folyik a háttérben a közgyűlésig arról infót kell kapnunk főleg, hogy addig vár minket még egy rossz hír egész biztosan a likvid kategóriából kikerülés, én ha kell itt leszek lámpa oltásig, de azért naivak ne legyünk és a sok spekuláció közepette amiből a fejemben nekem is van pár nézzünk szembe a tényekkel az pedig sajnos az, hogy a részvény szinte minden nap esik sajnos az rv árfolyama pedig a béka segge alatt van. Nekünk a vezetőséget pedig igenis számon kell kérni a közgyűlésen azért, hogy miért áll ilyen rosszul a szénánk mert ezért a felelőség kizárólag őket terheli a kommunikáció teljes hiánya miatt.
Megvolt a befektető, csak sajnos az Úr magához szólította. Tudod nagyon jól, hogy nem kevés idő előkészíteni egy ilyen tranzakciót még részben megszakított tárgyalások esetén is. Ez tőkepiac, nem húsbolt.
Még azt hozzá tenném hogy a mostani forgalmak is elgonkodtató olyan szempontból hogy fogyni látszanak a türelmetlen emberek papirjai. Egyre kevesebben adják más papirok rallyzását követő is. Tehát mondhatom hogy itt már csak a kemény mag maradt.Bármikor jöhet hír. Egymást követően több is akár ha beindulunk. Szerintem már itt nem érdemes feladni. Ki kell tartani.
Sok sok ++++ !! Mindíg hányok azoktól a dumáktól, hogy nem értik mért fektettem és tartok pénzt egy olyan papírban aminek nem bízom a vezetésében. Tökéletesen igaz amit írsz. Nem a veztésben bízom, sőt, hanem abban, hogy ha a csődtől már ilyen szépen megmenekültünk, akkor a világon semmi értelme nem lenne, hogy ebben a magyar piaci helyzetben ne találjunk befektetőt. A kérdés persze marad az hogy milyet és mikor.
Minden felvetésed jogos, ez vitathatatlan. Minden tiszteletem. Én azt is megmondom őszintén, nem bírtam volna évekig, ha a Te helyedben lennék. Viszont már leírtam sokszor, most is leírom: nem az a kérdés, ki bízik BCS-ben és ki nem, ezek szubjektív dolgok...hanem ki bízik a magyar tőkepiac felértékelődött szerepében? Itt üres cég nem marad betöltetlen. Üvölt kint a horda, egymást tapossák a több tíz yard vagyonokkal, látod, hogy mi megy az utóbbi években.
ilyenkor szoktam ezt betenni.. "Ezékiel 25:17 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az
önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen
az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a
sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett
gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és
rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos
elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr,
amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"
Hát pont ez az. Hogy szinte már csak ez van benne. Mi akik kiülik a végét csak nézzük ahogy mások hogy játszadoznak a részvénnyel. Le-föl. Tartós emelkedéshez komoly hír kellene. Mi nem örülünk a speka rallyknak. De egyenlőre még annak is csak örülhetünk mett megmozgatják északi irányban is. Mégha nem is tart csak 1-2 napig.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A