egy átlagcsaládnál tart kb fél évig a hagyatéki eljárás, amikor vagyon sincs szinte. Szerinted egy országokon átívelő céghálózat ekkora méretben, ilyen üzletpartnerekkel, és háttérrel meddig tart? Vajna úr pakkját csak hagyatéki elrendelés alapján adhatják el másnak jog szerint. Kár a kgy-ig mozgást várni. Ha mégis, akkor csodának tekintem, vagy vki nagyember akaratának.
Úgy lesz. Elindultak az átrendeződések, teljesen nyilvánvaló, mi történik, csak éppen a tulajt nem tudjuk. Kgy. jónak kell lennie. Fegyverek nélkül nem indul el senki háborúzni.
Jó látni titeket beszélgetni, az embernek nosztalgiázni támad kedve, főleg így a jogerős egy éves évfordulója után egy nappal. Itt kitartásból már mindenki vizsgázott, tozsdekrach még különdíjat is érdemelne 😃 én is feszült vagyok és baromira nyomaszt ez a várakozás, de hiszem, hogy közel vagyunk!
Vajna halála után hatalmas forgalommal emelkedtünk!! 125-130on egyben vettek meg 3-400k-s tételeket!!! Milliárdos forgalmak voltak!! Ahhoz képest gyenge forgalommal estünk vissza. Ezen gondolkozz el :D
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A