Filmet meg kell nézned 2-3x??? Mit vársz, esetleg valami változik? Mondjuk én is fel voltam háborodva, hogy dikaprió miért ült fel a titanic-ra az ismétlésben is, nem emlékszik, hogyan járt korábban? :-)
Én is csöndben vagyok mostanság. Akkor bölcs lennék? :) amúgy én amíg itt őrölnek isten kurva lassú malmai máshol kereskedek egyéb pakkjaimmal. Annak több értelmét látom mint találgatni ezerotodjere hogy mi fog vajon történni meg mi történt volna ha. Ennél hasznosabban is el tudom tölteni az időt, másoknak pedig meghagyom a teret a párbeszédre ezekről, mert nem baj hogy van csak engem már nem köt le. Filmet is max 2-3x nézek ujra utána untat. Majd ha lesz új fejlemény aktívabb leszek én is :)
egyébként az a tény , hogy ANDY pakkja továbbra is itt van , az sztem mindenképp jelzés értékű.. biztos nem kamura vette , főleg tudván azt , hogy bármikor elmehet... nem hiszem , hogy BCS csak szórakozik a befektető jelöltekkel , gondolom nem akarja végleg lejáratni magát... "Ez az életfeladatom, egy sajnálatos haláleset nem futamít meg!"
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A