Ez 3gy szabad Ország szabad fórum. Mindenki más-más véleményen van. Valakinek a pap valakinek a papné. 8 év türelmes várás után had legyek már kicsit türelmetlenebb ha megengeded. Még akkor is ha vastagon pluszban vagyok!
Jól látod! Igazad van! Miért kell egyfolytában hisztizni? Ha valahol gyorsabban tudnak a hisztis emberek pénzt keresni,sok sikert! Ha olyan egyszerű lenne akkor mindenki gazadag lenne! Én sem értem a folyamatos sírást! Nyugalom és meglesz a gyümölcse!
Teljesen vakon vagy, már ne haragudj. MIT kommunikáljon folyamatban levő dolgokról?! Bocs, de se igazgatósági tag nem vagy, sem nagytulajdonos, csak részvényes. Tegnap írtam, hogy ahogy a rendőrség sem nyilatkozik folyamatban levő ügyekről és semmilyen NYRT sem. Likviditásdt Vajna hozta. Meghalt. Lehet megy vele ez is. Ki nem szarja le?! Majd lesz újra, ha lesz végső tulajunk. Vagy nem. Pont nem érdekel a likvid kategória, sokkal fontosabb dolgokra várunk. Türelmetlen és hisztis picsák vagytok itt sokan, tisztelet a kivételnek!
Azért hogy ennyire ne legyen semmi kommunikáció a cég alakulásáról az azért durva. Mint a partra vetett hal. Vergődünk. És ezt BCS-t nem izgatja nagyon. Mi értelme volt a likviditásnak is pl.ha most úgy is kiesünk belőle netán?
En azt nem ertem h honnan tud itt tobb ember ilyen-olyan info es nem infokat ? Csak a találgatás megy a tobbi belső info lenne az meg nem ide valo! En nyugodt vagyok varom a F1 nyitot es az elstartoló estm árfolyamot!
"Miért a kopsztól vártok vmit?" . Talán azért,mert ő a főnök,övé az Est. . "Jelenleg csak fundával kell agyonrakni." . Fején találtad a szöget,a baj csak az,hogy akik fundát raknának bele,azokat elutasítja BCS. Meg kellene már érteni,hogy akitől a megváltást várjátok,az a legnagyobb gátja annak,hogy itt egy működőképes,profitot termelő cég legyen.Majd ha már hajlandó lesz átadni a kisautóját másnak,csak akkor lehet itt valami.Attól tartok ez még jóval lentebbi árfolyamon fog bekövetkezni.
De ki veszegeti? Értem én h nincs forgalom de akkor is valaki/valakik megveszi/k. A napi 1-2 milliot valaki kifizeti érte. ?!?! És nem spekák mert akkor már egy futamot lenyomtak volna. És azon csodálkozom h nem akarják piaszkálni sem. Vagy van más amiban kiélhatik vágyukat?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A