úgy tűnik a háttérben mégis csak mocorog valami.. BCS nevén hivatalosan szvsz nem lehet, max valamelyik Kellner (felesége) cég , van valami egészen más ..
azt nem értem én sem, hogy miért nincs beírva, hogy ki lesz aki a bejegyzés alatt van. vagy röptében lesz új tulaj benne (formailag BCs-t átugorva), vagy BCsnek a nevére kell venni hivatalosan a Parkot, hogy hivatalosan eladhassa!
Eddig nem volt fontos törölni a tenyeres kft-t. Hónapok óta ment a szöveg hogy bcs családi cége a park tenisz, cégjegyzék szerint meg a tenyeresé volt. Állítólag a változást nem kötelező bejelenteni. Ha ez eddig jó volt akkor most valami miatt mégis törölni kellett a tenyerest. Vajon mi lesz az új bejegyzés ebben a rovatban? És mikor derül ki?
nem hiszitek el, de tegnap este fél 11 körül ránéztem a park-ra is, akkor még nem volt semmi változás.. TENYERES Kft.mint egyedüli részvényes törlés alatt ? ez változott ? 1.
Részvényes(ek) adatai
1/2.
TENYERES Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság HU-1114 Budapest, Bartók Béla út 15. D. ép.
Cégjegyzékszám: 01-09-688878 A részvényes egyedüli részvényes. A változás időpontja: 2013/01/25
Bejegyzés kelte: 2013/04/05 Közzétéve: 2013/05/09 Hatályos: 2013/01/25 ...
(Törlés alatt)
'Érdekes' múltbéli történések. Messze nem ismertem a cég akkori alakításait. Aki benne volt, netán kitartó, annak minden elismerésem! Most más szelek fújják a társaság kapuit...
A lenyeg BCS alkalmatlan,mint a cikk is irja a kisbefektetok mar 2011 ota varjak a befektetot. Ezt a cikket irhatnak ma is a reszvenyek nyomtatasa azota is BCS kedvenc ertekteremto elfoglaltsaga.
Feljött a tavalyi év. Ehhez kapcsolódóan villant be az akkori 'fogadalom'. Meg az, hogy lassan eltelik. Rosszul emlékeztem, valamelyest odébb van. Hogy van-e jelentôsége valamilyen értelemben, nem tudom. De beírtam, hátha Ti találtok valamilyen vonatkozást...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A