Két kezemen nem tudom megszámolni, hány emberről tudok csak az én közvetlen környezetemből, akik sok puskaport szagolt, igen komoly, 10+ év tőkepiaci tapasztalattal, tudással rendelkező emberek. Egy részük már nem fórumozik, másik részük soha nem fórumozott és nem is fog. Szükség lenne a tudásukra, viszont egyöntetűen állítják, hogy a fórumok ellenséges, sokszor negatív közege tartja őket vissza. Ezekre az emberekre szükség lenne, minden értékes gondolat hiánya nagy veszteség mindenkinek. Ezért mindannyian felelősek vagyunk egytől egyig szerintem! Elüldözzük-e az értékes tudást vagy idevonzzuk a fórumokra? Manopi miért nem ír? És a többi? Én kíváncsi lennék rájuk. Rád is, rám is, mindenkire szükség lenne a közös gondolkodáshoz. Ehhez pedig a kapocs egyértelműen az emberi viselkedés lenne.
OK! Megkérdeztétek, hogy kértek-e frissítést a Keller-tôl? Szerintem nem kértek a Közgyülés óta, mert egyrészt nem vokt rá indok és egyébként is pénzbe kerül... De ne legyen igazam! Azért majd szummázd le az excelt, hogy hány darab tészvényt mutat összesen!
Én nem akarok semmit bizonyítani, csak mondtam, mi van a törvényben. Felőlem kockáztathatnak is. Viszont hiába ez a várakozás, nem vetne jó fényt rájuk, hogy nem transzparensen, a jogszabályoknak megfelelően járnak el. Ezért abból indulok ki, hogy nincsenek összehangolt személyek.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A