Jó reggelt mindenkinek ! Ha szabad , inkább egy gyüjteményre gondolnék , amihez az anyagot BCS! már régóta gyüjti .Köszönet érte ! A könyv cime lehetne : Best of.... aranyköpések , aranymondások..... Alcim : adalékok az Est média szekta történetéhez. Elöjegyzést felveszünk . :-)
Átfutottam a tegnap estét, lementegettem a "legjobb" hozzászólásokat :) Bocs szektások, de a legtöbbet a dallasos csávótól örökítettem meg, egyszer hatványozottan nagyobbakat fogunk rajta nevetni, mint tegnap :D
Csak ennyit mond ide jutottunk ez a kisvasut.Fapados jarat a NER vaganyain igaz mi mellekvaganyra kerultunk.Sebaj a taj gyonyoru es a tavolban mar latszik Pancho arena.A NER gyomra mar minket nem vett be,Andy papa valahol a sor vegen kullog megfaradva,Timike tamogatja,kozben fankot esznek.Pedig minden olyan szepen indult penz,nok,autok es most itt allunk az arok szelen kozmunkaban szemben az arenaval. Felebredtunk Last vezenylo tabornok ur kiadja az utasitast.Munkara fel:-)
Nem sietek sehova, bár már érezném a tenger párás ködét arcomon.. Elhagyhatnánk végre az állomást.. Minden pillanatban indulhatunk... De még várnunk kell.. BCs utolsó pillanatban módosította az étlapot. Honkong hatalmas halpiacán áll sorban, hogy a vonaton ülők asztalára homár is kerüljön. Megborzong, mikor meglátja hogy languszta is van. Tipródva közeledik az eladó felé, az előtte állók lassan elfogynak, és Ő még nem döntött.. Languszta vagy homár.. Fejében megannyi gondolat.. Vajon Lore szivarozik? Endynek rendelt ugyan Kubából, de vajon ennek a Pesti srácnak megfelel Castró combján sodort vacakból? Mindenkire emlékszik akiknek saját maga készített szendvicsekkel kedveskedett anno, igaz, akkor nem volt még ennyi pénze és csak felvágott volt a kenyereken, de most... Most kitesz magáért.. Lassan megtelik minden eddigi szabad hely. Valaki, aki nemrég érkezett elújságolja, hogy a restiben Marsi és Alma dugiszendvicseket pakol a hátizsákba, elcsípett beszélgetésükből pár szót, szerintük kaját sem kapunk.. Hirtelen a kocsik megrándulnak, valószínűleg most kapcsolódott a mozdony a szerelvényekhez. Last az ablakon kinézve elhűlt tekintettel húzza vissza fejét a kupéba és csak ennyit mond, -bassz..most látom , hogy ez egy TZSV. Sokan vagyunk...
Ezt is köszönjük! Láttam avatarod, fejét kissé oldalra biccenve, szemét hunyorgatva, a láng fölé dugja a spangli végét. Ajka megfeszül, nagyot szí, s ijedten körbepillant, látja-e más, mennyire élvezi. Kezét megrázza, oltja a lángot és elegánsan félreveti a parázsló rudacskát. Magabiztosan körbenéz, bal kezét mélyen nadrágja zsebébe mélyeszti. A cigarettát jobb keze mutató és középső ujjának mély árkában csapdába zárja, a slukkra koncentrál, szív, ajkával karikát formáz, s ráérősen elindul a jegypénztár irányába. Megállt az ecset a kezemben, hátrább lépek ...
Nagyobb nálam, de azért nem fogadnék. Mondjuk én nem szeretem ha erőszakkal fenyegetnek akkor sem ha ez egy névtelen fórumon történik. És elég szánalmasnak is tartom, de gondolom már csak ez maradt, mert érvei nem voltak. Cserébe jót számviteleztunk ;)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A