Hát akinek a kertesház előnyei mellé büdösek annak hátrányai, azzal én nem költöznék (no offense, csak és szigorúan saját magamra értendő), de ez már csak a saját makacsságom, mert az olyan lenne, mintha Zimány Lindát vinném, szép szép, de csak "arra" jó, minden mást meg meg kell venni neki vagy csinálni helyette :)
Volt kedves barátnőm mondta mindig, hogy ha családi házunk lesz, akkor ugye tudom, hogy kell bejárónő és kertész, mert Ő nem hajlandó a fűszál keresztbe tétele után semmit sem.... Akinek ilyen barátnője/felesége van jelenleg, az vegyen Estet úgy, mintha nem lenne holnap ;)
Én 2011-ben örököltöem meg apám lakásának egy részét. A többi részét megvettem a testvérimtől, felújítottam és azóta ki van adva. Visszahozta már a vételi és felújítási költségeket is plusz duplázódott kb az értéke. Mellesleg jelenleg énis albérletben lakom mert jövök-megyek már vagy 12 éve. Ennek az életmódnak most nagyon remélem hamarosan vége lesz, és egy kertes házban telpedhetetek le végre valahára.
Kényelem és munka szempontjából az biztos hogy a legjobb. Gondolom költségvetésileg is. De a szabadság az hiányozna. Ahhoz még öregszem talán pár évet. Majd nyugdijasan panelba költözök
Társasház-Kert-Társasház-Kert. Mindennek van pro kontra. DE jelenleg a panel a legjobban fenntartható ( Szegeden), persze ha van saját tulajdona az embernek.
Kell ennyi mozgás valóban. Csak amikor van más ezernyi dolgod is. Holott már pihennem kellene és a tv bámulni. Persze sörözés közben. Panelban még nem laktam. Nem is birnám
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A