Jogos. Új infók nélkül a csorgás várható, de van az a szint, ami alatt a papírban nem hívő spekák is veszik... Emelkedő ékünk viszont jelen van, ami elgondolkoztató, ilyenünk eddig nem volt, ha jól emlékszem... :)))
Nekem a magasabb árfolyam 180 vagy felette. Ott volt a csúcs. Azóta történtek már dolgok. Még is lejebb vagyunk. ML hire és kapcsolatai nem vitték feljebb valamiért még most sem
Én meg már azt gondolni hogy nem lesz itt semmilyen nagy dirramás. Árfolyam szempontjából. Max. Elmegy 250-300-ig.Mindenki ML szintű megszokott emelkedésre vár. De pont ezért nem lesz. Itt szépen lassan fokozatosan emelik a szintet.Mig ki nem száll mindenki. Persze nyeróben ami a lényeg. De hol és mikor?
Még várni kell kicsit, de az is lehet hogy többet mert nem kizárt, hogy több lépésben jön a buli, sőt szinte inkább ez a biztos. És az első lépés lehet nem a legnagyobb lesz. Szóval azt javaslom, hogy a műhelyben tedd addig magad hasznossá, ha most tudsz ott dolgozni, a jó idővel meg jön majd a jó árfolyam is :)
Jó lenne már ha konkrétumokkal is előjönnének. Ki hol miért mennyiért! Nagyon idegfeszitő kezd lenni. El kell mennem nekem egy világköri útra Willy Foggal
Jó lenne. De csinálhatnák 100 forinton is. Ahhoz képest ez magasabb árfolyam. Amúgy kész az új cég, be van jegyezve, csak kezdenek már vele valamit. Gondolom elindult a következő lépés
Tutira az. Csak meddig? És miért nem csinálják magasabb árfolyamon ha úgy is az egyik kézből megy a másikba. Feljebb még valós eladó is lenne bőven amit begyűjthetnek.
azért már ott is van kis forgalom. duplázást senki sem hagyja elveszni. ;-) Majd itt is lesz örömködés! Egyenesen őrjöngeni fogunk. ;-O) csak győzzük kivárni!
azért már ott is van kis forgalom. duplázást senki sem hagyja elveszni. ;-) Majd itt is lesz örömködés! Egyenesen őrjöngeni fogunk. ;-O) csak győzzük kivárni!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A