Azert kellett szamozni a nevemet,mert a hozzad hasonlokat elkuldtem melegebb eghajlatra.Birom az ilyen okoskakat aki mindenkit leszaroz.Nyilvan te vagy a legnagyobb,Koszi hogy mindenkit lebasztal a sajat torzshelyunkon.
Ha hírig maradunk 140 felett nincs gond belőle. Ha a chart marad, akkor péntekig bele kell nyalnunk 157-be szvsz. S akkor ki is kell törnie... Ha nem akkor további várakozás s 140 meglátogatása.... Csiki csuki játék.... MEglátjuk!
Kíváncsi leszek én is! Azért érdekes hogy megint bent állnak 140-nél....
Törölt felhasználó2019. 01. 09. 10:28
- Tata, mi az a tőzsde? - Nézd Bendegúz, megpróbálom úgy elmagyarázni, hogy te is megértsd. (szakmai szempont szerint) -Tegyük fel, hogy veszel egy tyúkot, ami aztán tojást tojik.A tojásból kikel a csibe, a csibéből tyúk lesz, az megint tojást tojik, abból tyúk lesz, és az megint tojik. -Egyszer aztán jön az árvíz és minden tyúkot elvisz. -Na, akkor azt mondod: “A k***a életbe, kacsát kellett volna venni!” -Na látod ez a tőzsde!
Ne rinyáld már tele a fórumot kérlek,én nem halok bele ha nem emelkedünk minden nap.Te meg bevagy hugyozva itt minden nap egy öntés miatt,mert nem tudsz végre kiszállni!
T|e meg beszeltel itt mar annyi plodseget,h ezzel csak betetozted,vensegedre nem hallottal arrol,h sokszor jobb ha hallgat az ember?sosemadomel700evvegere...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A