Igen, én személy szerint azt gondolom, és erről pletykát is hallottam, hogy a tv2 ügyeinek rendezése miatt várunk ennyit ( amit már korábban is Január végére lőttek be) és az lesz az első apport, de meglátjuk
Apportálni pedig már muszáj nekik mert a közleménybe az állt, hogy ezért alapították a leány vállalatott, ha nem történik semmi akkor az befektetők megtévesztése és az már akár a csalás büntető jogi kereteit is kimeríthetné úgyhogy ebben a verzióban nem hiszek.
Az apportból szerintem kifog derülni sok minden. Ha valami kamu apport lesz mondjuk egy Kertész magazin akkor b*szhatjuk, ha viszont Vajna tesz valamit a cégbe mondjuk egy filmes céget vagy TV2-őt akkor már csak hátra kell dőlnünk és jó időben kiszállni.
Szerintem márciusra már tisztábban fogunk látni. Addig pedig jelenleg örülök, hogy megint 150 környékén nézzük az előadást és nem 110-en és megy a ku..va anyázás és a többi. Persze akinek esze volt az ott bővített ha tudott inkább anyázás helyett, de hát mint minden más, ízlés dolga volt ez is.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A