Kimpaa írta OTT1-ben: . "én képes vagyok fejlődésre :DMost az a helyzet van hogy én lufizok kívülről s mások vannak bent. Anno 2017-ben ez fordítva volt, akkor én voltam Opusban s mások kintről cseszegettek. Igaz akkor az Opusban volt valami azért, de nem volt az se épp egy összetett vállalat, nem ért az se annyit ahol épp állt. S utána hozták a cuccot rendületlenül. Átléptem az árnyékom s beleléptem az Estbe. Hátha Vajna papa kap tényleg valami kincset vagy kincseket. Megadom az esélyt. Mégse 180 felett veszek felső limiten, hanem ez a 140-s tartomány amolyan köztes. Még nem szállt el túlzottan az árfolyam. Meg egyébként nekem már volt Est-m 17-től 80-ig, aztán visszaesett, de a 80 fölé kitörésnél nem vettem vissza, ez volt inkább a hiba, mert TA szerint akkor mindig megy feljebb." . Ő legalább tud váltani,nem vélt vagy valós sérelmek alapján skatulyázza be örökre a papírt,mint exék.Remélem most nem lesz igaz a mondás,hogyha az utolsó shortos is beadja a derekát longra,akkor esni fog a papír. :)))
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A