sziasztok, megvagyok (örülök hogy néha azért hiányzom is) mindenkinek kívánok nagyon békés, boldog ünnepeket!!! szeretlek titeket, szeretem továbbra is olvasni olvasni a fórumot, de kb 3 hónapja fenekestül felfordult az életem, meghalni sisncs időm, majd eccer bővebben is "vallok" évanyanyának: a dijo továbbra is érik, remélem mindenféle értelemben
A milliard vakka tesz. A milliard hazugga tesz. Hihetek milliardosnak. Melyiknek higgyek? Amelyik mindig mosolyog? Melyiknek higgyek? Amelyik mindig meggyoz? Kiben bizhatok? Meddig leszek? Mi lesz utanam? Mit hagyok itt? Mindent itt hagyok? Ki nevet, ki kop utanam? Ki vagyok en? Minek szulettem? Minek szulettem? Vege.
A g pont utan mi a maximum amit adhatok? Kiben bizhatok? Kinek adjam a mediat? Mi a media? Minden? Kiben bizhatok? Micsoda kerdesek! Megorulok? Meg hany ev? Megorulok! Nezzem a tvkettot? Mit bizonyit? Racionalis gondolkodas? En milyen vagyok? Milyen a rendszerem? Miben bizhatok! Elv? Racio? Kiben bizhatok? Elvek jonnek mennek? Erzelem? Tudat? Melyik a stabil? Racio? Nahat!... Miert esett le ilyen nehezen? Hisz erre epitkeztem, elvi felhanggal!...
Boldog Karácsonyt kivánok természetesen Colop Úrnak , BCS!-nek ,akik büntiben vannak , és Kata311-nek is , aki kicsit " eltünt. " Remélem jól vagy ! :-)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A