Nem semmi... SCS, vajon h kepzeli el ezt a portfoliot ide? Meg mindig ebben gondolkodik, ahogy olvasom ot. Milyen forrason alapul a velemenye, tenyleg erdekelne... En vajnat favorizalom tovabbra is.
Reszemrol OK. Most nem tudom, h nekem mikor lenne a jo, gondolkodnomkell, rohangalos a december. A dec 7 tuti nem jo. Kiv vagyok, Roka, v mas, mit mond? Koszi a felvetest. :)
Szia Lore! Amondó vagyok, ne várjunk 200-ig, még egy utolsót ihatnánk ebben az évben.. 12-19-ig nem vagyok. Vagy előtte, vagy utána?? Szerintem Róika is benne lenne..,esetleg más is..
Szia JK, ezt magamra is veszem. Ertelek es akar igazad is lehet. Viszont, kisse furan hat ez igy "dramaian" bejelentve, foleg, h eddig is inkabb a ritkabban beirok koze tartoztal.Mosatanaban keves a tortenes. Nem erzem nagy butasagnak a tippelest, szvsz a brokik tudtak eddig is a varakozasokat. Ez csak egy jatek. Opusnal nem jott be, de nem azert, mert ezzel kiadtak volna magukat, szvsz. Minden jot kivanok Neked! Baratsaggal: LP
... és örülök, hogy ilyesmi is sorra kerül itt! Ezek is értékek, akár egy Estmédia részvény. Szépen gyüjtögetjük, feltesszük a polcra őket, amikor kell levesszük leporoljuk, emlékezünk...
Szia Lore! Nagyon is, és tudom, hogy vannak itt mások is akiket szintén érdekel, de SCS ránkförmedt, hogy fejezzük ezt be. Persze ez az Est szekta, de a kereskedésnek vége, picit lehet lazítani, offolni.
Ma szépen elcsorogtunk az egész BÉT - tel, de a BUx is már egy hónapja stabilan emelkedik átszakította a 40 ezret, és egy tavaly decemberi csúcshoz közelít, ha most abban is korrekció jön, az a mi helyzetünknek sem tesz jót.
Igen, pláne akkor látjuk a sok jót, ha nem nézzük az éves árfolyam mozgást, csak a történéseket vizsgáljuk. Nagyon jók vagyunk. Ha csak a januári nyitót nézzük és majd az év végi zárót, akkor is nagyon jók vagyunk. A kettő együtt príma. Ezeket összevetjük jövőre is, és ez hatványozottan így lesz 2019-ben is. Csak vissza kell vennem kicsit a tempóból. Minél jobban ráfeszül az ember, annál keservesebb a várakozás..
Igen, minden relatív. Egyre mohóbb lesz az ember ahogy emelkedik az árfolyam. Igaz nagy várakozásban vagyunk, várjuk a nagy finálét a hosszas huzavona után. Mindezzel együtt valóban hálásak lehetünk az ezévi történésekért, és azért is, hogy milyen karácsony előtti izgalommal tölt el bennünket a cég további sorsa. Remélem kellemes és boldog ünnepe lesz minden itt lévő est tulajdonosnak hírekkel vagy anélkül!!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A