Topiknyitó: altlaszlo 2007. 03. 22. 11:46

Erste netbroker  

akinek ez van/nálatok jó? csak nálam sz..t be?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Chab 2007. 08. 15. 09:13
#380
Sziasztok
Nálatok is megállt???
KicsiBelaba 2007. 08. 14. 22:14
Előzmény: #367  Brunhold
#379
Magánszemélynek az e netbroki bruttó 2400 pénz.
laca027real 2007. 08. 14. 22:12
Előzmény: #377  laca027real
#378
Sent: Thursday, August 09, 2007 1:38 PM
To: Varga Zsolt ERSTE-INV HUN
Subject: Nagy László

Kedves Zsolt!

ügyfelünk a mai napon nehezményezte, hogy a netbroker pro-ba nem tudott reggel a megszokott módon belépni, illetve régebbi sérelmei is vannak, amelyekről magasabb szinten szeretne megbeszélést folytatni (Papp Edittel).

Üdvözlettel

Valaszra sem meltattak.
nevem es cimem portfolio kiadhatja
laca027real 2007. 08. 14. 22:07
Előzmény: #376  Brunhold
#377
Koszonom,hogy nem valszoltak korabbi telefonos megkeresesemre,s semmibe veszik az ugyfeleket.

nev e cim portfolional
Brunhold 2007. 08. 14. 22:01
Előzmény: #375  laca027real
#376
tisztelt erstebroker,

koszonom eloszor is hogy valaszoltak a levelemre. Figyelemre meltonak talalom.

Szvsz nekem nem az a fontos, hogy sok mindent tudjon a program, persze ez is jo dolog, hanem az, hogy amit alapbol tud, az legalabb gyorsan hatekonyan kezelje.

Megneztek mar hogy hasznalat soran mekkora memoria es rendszer kapacitast hasznal fel a gep? Teszteltek mar ugy, hogy a program mellett mas SQL-t hasznalo progi is van?
Csak azert kerdezem, mert a munkam folyaman hasznalok ilyen szamlazo programot, es az a tapasztalatom, hogy a gepet ugy lefoglalja hogy az neha tenyleg egy "orokkevalosag".

Nekm sokkal tobbet er az, hogy a meglevo programot ne bonyolitsak hanem egyszerusitsek.
Linux alatt hasznalhato a program?

Elore is koszonom a valaszat, bizakodoan nezek elebe
laca027real 2007. 08. 14. 21:33
Előzmény: #374  laca027real
#375
Kerem jelentkezzen mindenki aki csatlakozni szeretne bizonyithato vesztesegeit semmibe vevo, lefagyas miatt vissza nem vasarolhatott reszvenyek, el nem adott reszvenyek lathatatlan ,megbizasok miatt. Belso ellenorzes zar , nem enged tovabb . Papp Edittel valo kapcsolatfelvetelt visszautasitjak. Belso ellenorzes zar. Kerem Jelentkezzen az alabbi email cimen . Kozosen a bitangok ellen, Nekem azt mondtak ,minek vagyyok meg itt ha nem jo a rendszer.
ERSTE INFORMATIKUSAI RESZKESSETEK .
ersteper@freemail.hu
laca027real 2007. 08. 14. 21:22
#374
Kerem jelentkezzen mindenki aki csatlakozni szeretne bizonyithato vesztesegeit semmibe vevo, lefagyas miatt vissza nem vasarolhatott reszvenyek, el nem adott reszvenyek lathatatlan ,megbizasok miatt. Belso ellenorzes zar , nem enged tovabb . Papp Edittel valo kapcsolatfelvetelt visszautasitjak. Belso ellenorzes zar. Kerem Jelentkezzen az alabbi email cimen . Kozosen a bitangok ellen, Nekem azt mondtak ,minek vagyyok meg itt ha nem jo a rendszer.
ERSTE INFORMATIKUSAI RESZKESSETEK .
ersteper@freemail.hu
Kraptor 2007. 08. 14. 21:21
Előzmény: #372  bpmcwap
#373
Ha valakit érdekel, a mai napon mint lentebb is írták hardwares probléma volt, mert a netbank is akadozott és az általába elég stabil.

bpmcwap
bpmcwap 2007. 08. 14. 21:03
Előzmény: #371  ErsteNetBroker
#372
azé vazeg nézzé órádra! 20:58.... csak hogy holnap is tudjad.... ilyenkor azé elérzékenyülök.... jo most néha xar, de azé idehaza ilyen ügyfélszolgálattal baze még sehol nem találkoztam nem hogy a brokicégeknél apám.... megeszem a kalapom.... azé nem semmi.... na csak ennyit akartam még beirni.... aki ezt nem tudja értékelni az lehuzhatja magát, még ha elvileg alap is lenne-bár ebben az időpontban biztos nem- hogy reagál egy brokicég a felhasználóinak.... wouw!!!!Király!!!Csak igy tovább!!!! Sok sikert a fejlesztésekhez és remélem gyorsan ütik a klaviaturát a fiukák, me elvannak ám csuszva azé picit... hardvert meg szvsz ne sajnáljátok mert ha olyan lesz a rendszer amilyet a spekik szeretnének akkor felköthetitek a gatyotokat hogy győzétek a kapacitást.... ;)
ErsteNetBroker 2007. 08. 14. 20:50
Előzmény: #349  Brunhold
#371
Tisztelt Brunhold és Kedves Fórumozók!

Igen olvassuk a topicot és természetesen köszönjük a folyamatos visszajelzéseket. észrevételeket.

NetBrokerPro kereskedési rendszerünk megújtásánál is figyelembe vettük az Önök kéréseit, az újdonságokat ezek alapján építettük be.

Rendszereinket folymatosan fejlesztjük, így hamarosan elérhetővé fog válni a shortolás is, illetve a következő évben a külföldi értékpapírok kereskedését is tervezzük bevezetni.
A számlainformációk megjelenítésén is szeretnénk változtatni a jobb áttekinthetőség érdekében, valamint archív tranzakciós lista beépítésén is dolgozunk!

A vírusirtó progamokat gyártó cégekkel ugyan közvetlenül nem konzultáltunk, azonban programjainkat több féle rendszerkörnyezetben is mindíg kiteszteljük, így az említett vírusirtók futása mellett is kipróbáltuk és nem tapasztaltunk ütközést a programok között.

Az elmúlt napokban jelentkező hibák egyike sem vezethető azonban vissza közvetlenül a megújult NetBrokerPro-ra, vagy az általunk használt programnyelvre, melyen nem tervezünk változtatni.

A problémák hátterében többnyire hardware problémák állnak, például hálózati eszközök meghibásodása. Továbbá egyes esetekben az emberi tényező is szerepet játszik.

Természtesen azon dolgozunk, hogy a már előfordult hibák ne ismétlődhessenek meg, illetve a jövőben újabbak se jelentkezzenek.

Üdvözlettel,

Erste Befektetési Zrt.
bpmcwap
bpmcwap 2007. 08. 14. 20:46
Előzmény: #369  bpmcwap
#370
ja és napon belül is csak ha kedvük vagy érdekük vagy kitudja...
bpmcwap
bpmcwap 2007. 08. 14. 20:46
Előzmény: #368  DLPH
#369
stabilabb de kevesebbet tud... nincs napon tuli tőkeátétel....
DLPH 2007. 08. 14. 20:30
Előzmény: #367  Brunhold
#368
Én ezt nem értem... Equitas....PETI......az működik. Nem profi, de működik. Az meg nem egy hátrány....és a real asszem havi 2500. Ha minden igaz.
Brunhold 2007. 08. 14. 19:58
Előzmény: #366  DLPH
#367
sajnos nincs mas amirol tudnek.

maga a realtime elofizetes kb4000ft es otthon a munkahelyemen is tudom hasznalni.
Nem akarok betelefonalosdit jatszani es magasabb kotesi dijat sem akarok fizetni.

Ha van jo otleted varom szeretettel
DLPH 2007. 08. 14. 18:56
Előzmény: #365  DLPH
#366
Brunhold én nem ismerem ezt a programot, sosem használtam.
Egy egyzerű kérdésem lenne, mert nem tudom az okát :miért érdemes, éri meg, kell ezt használnod, ha láthatóan, vagyis "olvashatóan" ennyi a probléma vele?
DLPH 2007. 08. 14. 18:47
Előzmény: #364  bpmcwap
#365
Újabb mítosz a profi tudatlanok közt.
"Majdnem " kész program. Testvérem ezekkel tengert tudsz rekeszteni. Majdnem készből túlkínálat van.Használhatóból meg alulkínálat.

De még a piacokat sem ismered, erről sincs semmi fogalmad. Ha lenne, tudnád.

Mit nyúltam mellé nagyokos?

".... itt figyel egy majdnem kész kereskedési rendszer delphiben.... ciki...."

Na és? Ettől nem igaz amit lentebb írtam?
Szerintem ne füvezz annyit te ex humet fun.
bpmcwap
bpmcwap 2007. 08. 14. 18:31
Előzmény: #362  DLPH
#364
:DDDD
tudod miért imádlak olvasni????? mert akkorákat szoktál mellényulni hogy azt vétek lenne nem megjátszani.... :DDD mint ahogy most is... nem kicsit nyultál mellé.... itt figyel egy majdnem kész kereskedési rendszer delphiben.... ciki.... 2oka van amiért nem lett befejezve.... az egyik magánjellegü, a másik pedig "vállalatirányitási" ( :p :DDD ) révén hogy az erste kiugrott ezzel a VBvel, a K&H megvette a PETIT, a Quaestror meg... kicsi....
ebrokerrel szoba nem állok, saját brokicéghez meg azért kissé tőkeszegény vagyok...
Ezekután mindenféle cinikusság nélkül kérdezném hogy merre várod a továbbiakban a nemzetközi tőzsdéekt és abuxot.... válaszod előre is köszönöm!
lazac 2007. 08. 14. 18:29
Előzmény: #359  bpmcwap
#363
......és a tábla ismét feljő,mint élő lelkiismeret ,hogy újra és újra figyelmeztessen minden beirás előtt.Csak most azt nem tudom,hogy a guánó magyar megfelelője, vagy a szexuális aberáció röviditett kifejezése ,vagy a kettő együttese ilyen súlyos-e, hiszen hemzsegnek a beirások az sz-el kezdődő ,fent emlitett tartalmat kifejező szavaktól.
Pedig azt nem is irtam,hogy elkurták.Ugye a Miniszterelnök Úr után ezt szabadon használhatjuk.Vagy ezért már kicsuknak ?
Na ná, nem vagyok én olyan prüd, igenis használom a kor nyelvezetét.Rám ne mondja senki,hogy konzervativ, a fejlődés gátja, vagy mi .
DLPH 2007. 08. 14. 18:24
Előzmény: #358  bpmcwap
#362
Látod pajti, a válaszaidból látszik, mennyire nem értesz ehhez.
Nem tisztem tanítgatni, iratkozz be valami pénzes suliba, havi egymilliódból amit innen kiveszel (állítólag, te nagytudású nagyotmondógép) ebből fussa.
Nincs felvételi, aztán vagy tanulsz, vagy kipottyansz.

Abszolút semmi köze a lényeghez, ez a történet nem erről szól, de amiket írtál sem jó, bár még egyszer hangsúlyozom, köze nincs egy programtervezéshez és fejlesztéshez.

"jó, jobb"

Ez is egy- a tanulatlanok - közt terjedő mítosz.
Ez nem szempont. Hatékonyság, ez a szempont.Egy programtervező nem más, mint erőforrás. Amivel dolgozik, az egy fejlesztői környezet. Eddgi követhető?

Akkor folytatom. A kérdés, hogy ez az erőforrás kellően hatékony -e. Ha a maga választotta fejlesztőkörnyezet a CÉLNAK nem felel meg elég hatékonyan, akkor ő sem fog az lenni. Akármilyen profi.És erről nem a programnyelv tehet. Hanem az ő rossz választása.

Lehet írni weblapot Delhpiben, és lehet Flashben folyamatirányítást. Ilyet azért remélhetőleg még a leghülyébb sem tesz.
gondolom te sem, ha értenél ezekhez.

Tehát nincs jó, jobb programnyelv. Egy számítástehcnikai feladat, mondjuk egy programrendszer elkészítése, már olyan ELŐKÉSZÍTŐ munkákat igényel, melyekről halvány dunsztod sincs. Honnan is lenne?

A legvégső fázis, amikor leképezed a programtervet egy vagy több konkrét programnyelvre, és arra, azokra adaptálod a tervedet.

Bármely komplex rendszert MEGTERVEZNI, ez a kunszt. Ezen áll vagy bukik minden.
Kódolni, azt a hülye is tudja. És a kódoláshoz kell VB, vagy épp Delphi, vagy a kiskutya füle.

De nem tanítalak. Ha nem lennél ennyire elszállva magadtól, akkor sem.
Járj iskolába.

Szevasz.
bpmcwap
bpmcwap 2007. 08. 14. 18:19
Előzmény: #360  Brunhold
#361
ugyan.... én nem veszem föl, ő meg rajtam töti ki.... :DDD háboru van vaze....

Topik gazda

altlaszlo
5 2 2

aktív fórumozók


friss hírek További hírek