egy kerdesem van csak, mibol lesz finanszirozva a veszteseges uzletmenet? penzt kell majdszerezni. az ido mulik, a takony nyulik... azt ertem, hogy most nyeresnek akarjak beallitani a 60-as tamasz elhiteteseig.
Nem rosszak a hírek, csak félreértelmezték azt és így váltak rossz színezetűnek .
Ezért mondom még egyszer nem kell eladni.
Alacsony az ár, venni érdemes és nem megremegni.
Szerinted rosszak a hírek, vagy csak félreértelmez(zed)ik őket ?
Szerintem nem rosszak a hírek, csak el kell olvasni a sorokat.
(Még csak nem is a sorok között kell olvasni)
Ezért meg is indul a lassú visszazárkózás.
Törölt felhasználó2007. 01. 22. 13:32
Aki bennragadt annak mondom, hogy ilyen kis bukóban nem szabad kiszállni.
Remélem hogy a phyl mindenki portfóliójának csak egy kis része.
Majd a többi részvény nyeresége fedezi a bukót.
Törölt felhasználó2007. 01. 22. 13:27
Örök igazság: ha rosszak a hírek venni kell.
Higgyétek el. Nem vagyok kezdő, mögöttem van 12 év tapasztalat és egy kis tőke.
"keresetet elutasította" A kereset pedig azért lett elutasítva, mert "az elsőfokú bíróságot a felperes további kereseti kérelmei és az alperesi viszontkereset tekintetében a per újabb tárgyalására és újabb határozat meghozatalára utasította." Tehát a Phylaxia kérelmére.
Bocsánat attól akinek ez világos volt. Utóbbiak közül nyilván a sávozók passzolták el.
Törölt felhasználó2007. 01. 22. 12:36
"Zuhanásra felkészülni? - Rettegjenek a Phylaxia részvényesek! "
Szerintem aki ezt a cikket írta -innen is csókoltatom- nem ártana, ha bizonyos testrészével-pusztán szórakozás gyanánt- inkább egy szecskavágóhoz közelítene !
A cikk írója és a fórumozók is azon gondolkodjanak el inkább, hogy ha az a Phylaxia kijelentés, miszerint "Az alperes bizonyítását részben hamisított iratokra alapozta", bizonyítást nyer akkor nem a CEVA vezetőségének van oka arra, hogy már bánja, mikor nem a gyors megállapodásra törekedett?!
Én ma vettem újra és nem a gyors haszon reményében.
Gyerekek!
Humi vagy eco lesz a következõ játék? Az eco elég magasan van, de van még benne potenciál, a humi meg egy rántásra vár.
Én a philrõl letettem egy ideig, bár lehet, hogy rosszul teszem.
Szerintetek lesz belõle énekes halott?
Erősödő Phylaxia