Bogár, igazad van! Ezek az említett infóid előre lökték a Phylaxia működését, és különösen a részvény árában jelentkeztek. De valójában félreértettél, tőlem annyi Phylaxiát vehetsz amennyit csak akarsz, és akár örökké megtarthatod.
Belátom, neked mindig igazad van. Védd meg a Phylaxiát az állandó igazságtalan támadásoktól! Nem igaz, hogy nem lehet ezzel keresni, amikor lehet!
Ameddig ez a kis majom be nem fejezi bogar101a ill. a Phylaxia -"érdek nélkül való" :)- szapulását... Rájöttem! Annyi az érdekük , hogy kiszállásra bírnak Phylaxia tulajdonosokat, majd rábeszélik őket az Econet-re, hogy ők tudjanak kaszálni. Utána ugyanezt csinálják pepitában más fórumozó nevekkel és a másik kispapíron kaszálnak. Nem kell hozzá nagy összeg, hogy ezzel így 'eljátszadozzanak'.
Hoppácska! Ezt utána írtam, miután te kijelentetted a marhaságodat. Legyél kedves beírni azt, hogy miről beszéltél és NE BESZÉLJ MELLÉ!! (A Corax-Bioner Kft.-s infóval ill. a Phyl. MC termékes infóval van bajod? Akarod, hogy folytassam?)
No, akkor hadd válaszoljak ezen írásod alapján a kérdésedre. Ilyesmikre gondoltam pontosan, mint amit itt leírtál. Az ehhez hasonló misztikus, teljesen értelmetlen mondatokra:"ez semmi ahhoz képest,amit ezzel a papírral keresni lehetne." Ugye azért érzed az értelmetlenségét te is? Keresni lehetne.....de nem lehet. Hosszú évek óta hülyítesz sokakat a hasonló, bennfentesnek tűnő beírásaiddal,amiknek semmi valóságtartalma nem volt. És nem igaz, hogy nem befolyásolsz másokat ezzel.....sokan hihetik, hogy jól értesült, sokat tudó vagy. Persze tudom, a döntéseket mindenki maga hozza. Azért te is gondolkodj el....
Igen... ezt már ismerem. Egyszer én is beálltam velük "hangulatembernek" és kerestem vele pár forintot. Nagy ügy. Ez semmi ahhoz képest, amit ezzel a papírral keresni lehetne.
Szia Bogár! Szerintem ne vedd fel ezeket a hülyeségeket....inkább azt nézd, hogy ki az aki következetes.........ha felmegy az árfolyam, akkor pillanatok alatt többségben a pozitív emberek, ha lefelé akkor a negatívok. Van aki még azt is tudta, hogy a tisztelt bíróság 180 fokos fordulatot vesz a saját döntésével szemben.....:)
Az a gond, hogy van aki befolyásolni is képes. Én nem művelem azt, amit Puleo -igaz most Puleo is "szapulós fázisban" van, úgyhogy rosszkor bizonygatok.. :)- mégis engem vesznek elő a tisztelt Phylaxiában egyáltalán nem érdekelt "szakértők".
De észrevettem, Nem Szemi mester a Háry János, hanem puleo. Jó a memóriám, összevissza írkál: vatt 60on eladott 65ön (mese) meg ma kiszorta amit 60on vett. Azt is elfelejtette, hogy tegnap már "lehazudta" a kiszórást egyszer. :-)
Bizony, bizony, Buxinak igaza van.
Továbbra is hangsúlyozom, én csak lelkes olvasója vagyok a Phylaxia topicoknak - ennek természetesen oka van - és bátran állíthatom, hogy amiket Bogi ott "információként" leírt, azok borzalmas nagy marhaságok voltak. Ezt úriemberként be kellene látnia, és nem össze-vissza vagdalkozni...
jezus... sok pihenes; seta; a tozsde elkerulese javallott bogar ur! az on mentalis allapota kihivasokkal kuz! Erett asszony szerelme rendbe tenne a fejet.
Te nem vetted még észre, hogy Puleo mit művel, amióta megjelent? Ugyanazt teszi buxer és penznyelo is. Nem lennék meglepve, ha valójában nem is 3 különböző ember lenne a nickek mögött. Nekem 1db van, az biztos. Én soha nem fényeztem a papírt, hogy valakit rábeszéljek arra, hogy vegyen, viszont ami információt tudok, azt megosztom. Nem engem kellene csesztetni, hanem azokat, akik azt mondják magukról, hogy leszarják a phylaxiát, mégis minden 5. percben szapulják. Na ezen gondolkozz el!
Erősödő Phylaxia