És ha kérded hogy jön ez a sajnálkozás a Phylaxiához, hát kb úgy hogy azért nyúl bele az ember minden ilyen sz*rba, mert elvették a kis játékainkat, amit tavaly úgy élveztünk.
Most őszintén buxer, egy ilyen kis papírnak mi keresni valója volt 200-on, ennek ez a normális ára. Viszont 50 alatt még nem láttam és elég stabil fajta, ezeket az embereket már nehéz igazán megszorongatni, eleget verte őket a sors.:) Egyébként ilyen kis papírba csak annyi pénzt szabad tenni, hogy ne okozzon érzékeny veszteséget, én meg pontosan így tettem, mivel már annyira padlón voltam hogy úgyis mind1. Ha netán találok egy jobb munkát , a pénzt 1-2 hónap alatt bepótolom még akkor is ha most teljesen 0-át érne a Phylax. Csak így szabad ezt már csinálni, játék szinten, a tőzsde úgy sz*r szeptember óta (hála annak hogy a kormány látni akarja mindenki számláját), ahogy van.
Mert vannak emberek akik nem szeretik ha látják mennyi pénzük van és azok sajna akik élették a kis papírokat, ezt nem szeretik. Azért ilyen rossz a mostani spekik helyzete, amilyen.
Végülis csak az bukik aki nem vette és ma adja el. Vehetjük úgyis hogy én is csúnyán beszoptam, de amíg nem adom el, addig nem vagyok mínuszban, ez a lényeg. Nem kapkodok, de akinek kell a pénz az csak adja el nyugodtan vagy gyengék az idegei az is adja el.:) Én tavaly már annyit buktam hogy ennyi kevés ahhoz hogy beijesszenek, nagyon kevés, Nabival egy csöppet nagyobbat lehetett szívni amikor napon belül feleztünk, stb.. voltak szemét akciók. Túl kell lépni az ilyesmiken, és megpróbálni józan ésszel gondolkodni, minek kiszállni bukóban.
Ahogy írták a papír likvid és az is marad.
Nyugi van, amíg nem realizálsz nem buktál. Max átmenetileg minuszba vagy. Gyárts új stratégiát, alacsonyabban adjál vegyél még kis plusz pénzzel. Oszt jó napot. Vagy inkább menjetek sielni :-)
lehet emelkedik még az árfolyam ma 2-3-4- forimtot is,de az én tapasztalatom a kispapiroknál,hogy utánna folyamatos esö trend következik.
naponta forintonként.
sztem aki teheti kiszálló!
Erősödő Phylaxia