A felvásárlásról: Repdesnek a hírek a tőkeemelésekről és akvizíciókról, a perről mely 250 millás fizetési kötelezettséggel egyenlő látszólag ( Persze már csak a kamatos kamat elve miatt is legyint mindenki erre ), az apportokról mely mintha gyémántból lenne ez a papír úgy köttetik. A gyönyörű tervekről.....nem is tudom melyik az a terület amelyikkel még nem próbálkozott ez a cég. Szóval mindenről. Mindenki nyugodt és csak mondja és új fejlődési lehetőségekről álmodozik. Talán az uránbányászat újbóli megkezdése még Pécs mellett abban még nem érdekelt a cég. Egyetlen egyről soha nem esik szó....arról, hogy felvásárlás miatt aggódnának. Gyönyörű nagy apportok hullhattak a napokban. Vajon tudja-e valaki, hogy egyáltalán mennyitől szabadultak meg. Vajon kinek van még egyáltalán papírja. Érdekes érzésem van. Mintha egy nagy kuka lenne ez a cég. Mintha valakik akik valamikor belefogtak egy egetrengető üzletbe és közben rájöttek, hogy nem is megy az üzlet, megtalálják valahogy ezt a céget. Kapnak érte papírt amit pénzzé tudnak tenni és ily módon kitudnak szállni a lufijukból. Hát nem is csodálom, hogy nem félnek a felvásárlástól. Engem már csak az érdekelne, hogy amikor feldarabolják majd ezt a roncstelepet akkor a per melyik céggel fog folytatódni. Valamiért az a része érdekelne engem. Talán azért mert amikor megkérdeztem TP-t, hogy ha újból gyárthatnák a gyógyszereket akkor lenne-e piacuk rá és a válasz az volt, hogy " Igen".
KEG topicban van egy okos hsz, a spekik kirázásáról. Egészen új.
Törölt felhasználó2009. 06. 20. 22:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hát ha tényleg új részvények kibocsájtásával akarnak friss tőkét bevinni a cégbe akkor valahogy fel kéne tornászniuk az árfolyamot a névérték fölé, különben ki venné meg az új rv-ket, ha vehet jóárasított régit? Hacsak nem ez is valami belső mutyi, valami könyvelési/elszámolási trükközgetés, meg a jóhiszemű kisbüfik beetetése illetve kitömése. Ha utóbbi akkor legjobb esetben itt marad az árfolyam, rosszabb esetben megy vissza 8 forintra. szvsz
Erősödő Phylaxia