Jelenleg az nyrt működéséhez kötelező 20 millió (alaptőke) kell. Annyival már megmenekülne a cég. De szerintem is többet fognak megszavazni, mert lehet felhalmozott működési ktsg. is.
Nem lehetséges! Dönteni kell az alaptőke helyreállításáról. Mert csak 1X lehet meghosszabbítást kérni. Ha nincs döntés, akkor kivezetik a papírt... Na ezt szerintem egyik nagy tulaj sem akarja...
Egszerű a magyarázat... Kis Ferenc előtte pár nappal jelentkezett be, mint az új nagy tulaj. Innen már a DVG-nek nem a BC-vel kellett egyeztetni, hanem K. Ferenccel. Akik nem ültek össze előtte (időhiány miatt...) pénzügyi tervezetet készíteni az Ehep IT-vel. Most már mindenki ismeri a másikat, volt rá 1 hónapjuk, h összehozzanak valamt.
A júliusi közgyűlés határozatképes volt, mégis elhalasztotta 1 hónappal a határozathozatalt az alaptőkeemelésről. Van valami információtok vagy elképzelésetek arról, hogy ez miért történt így, illetve hogy mi ennek az értelme?
biíom én:)))) csak tegnap harcolni kellett a darabokért ma meg dobálják:)))eddig se adtam egy darabot se, de utólag 20k-nál dobni kellett volna az alsókból:)))
Nincs itt semmi baj... Az elmúlt 2 napban megvettek felfelé 2,9k-t. Ma meg lefelé adogatnak 167 db-ot... Nem nehéz meglátni, h miről szól a játék... Aki nem bírja ne nézze... Lesz még itt meglepődés....
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.