Mivel a 300K vevőre tette rá, így szerintem tényleg el akarja adni a pakkját. Hogy ez pánik a részéről vagy sem az jó kérdés? :) Remélem megveszik tőle hamarosan és a 20-21 Ft-os sávot megerősíti az rv a héten.
Gyorsan rátett valaki 1M db rv-t eladásra 19,7 Ft-ra, így most már ~667K eladó van 19,7 Ft-on. Szerintem ez az lehet, aki tegnap 21 Ft-ra állt be az 1 misi darabbal eladásra...
az a jo-örültem én is kockáztatni ugye kell a nyereség részéből nem kevés azért.épdufert is megtettem 4ft on -az még vár az eladással-én nem akarok rice 2 lenni -tul sok vagyon vagy pénz -pillanatok alatt kámforrá válhat.látom mi megy az országban és ez roszabb lesz nem kicsit nagyon
Ige, elég komoly a korrekció, de szvsz karácsonyra ismét 80 fölött lehet. Érdemes kivárni az alját és kicsit vásárolni belőle. Most 66-67 körül van egy támasz, ha ez elesik, ott a 62-63-as, majd lejjebb 58-59-es sáv. Én 60 alá várom a végét.
A Delta is mindjárt -5% most már. A különbség csak az, hogy a Deltát erősen túlhúzták, itt erről még szó sincs. Az Épdu lassan fordulni fog felfelé ismét, nem hiszem, hogy a tegnap nagy tételben 125 M Ft forgalmat generálók azért vették, hogy a jövőben minuszosan adják majd el...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995