Korábban figyeltem a chartot: február 8-án adtam el a pakkom. Ezt így utólag visszanézve sem gondolom rossz döntésnek, de nem vagyok egy TA guru. Kötvényes itt még bukóval adta el, nem? Régen volt, amikor ezt számoltam, tévedhetek: én 400 feletti árfolyamot kalkuláltam egy minimális éves hasznot feltételezve. Ha a kötvényes nullán száll ki, akkor csak parkoltatta a pénzét évekig, az is bukó az én szememben. De holnap már ők is vastagon megjelenhetnek. Na, ha akkor is tartja magát az árfolyam a hét végéig, akkor tényleg lesznek hírek.
Itt már hagyomány, hogy a jó híreket utolsóként tudjuk meg, ezért kell figyelni a csártot. Speka szerintem nem tudná felhúzni, sokba kerülne, a köszvényesek kitárazhatnak...
Kíváncsi vagyok, hogy mi a sztori. Mert ez a két EU-s pályázat a kockázataival együtt, meg nyertes perek reménye számomra nem egy komoly stratégia. De nekem nincsenek is háttérinfóim, csak az amit nyilvánosan közzétettek.
Azt hiszem két lehetőség van. Valakik a közgyűlésre gyűjtögetnek, de az is lehet, hogy valami készülődik a háttérben. Ha a következő napokban is folytatódik az emelkedés, akkor nem csak a közgyűlésre vásároltak, hanem hosszabb távra.
Ettől a papírtól "a pofám leszakad". Nézem több mint egy éven keresztül a nagy semmit (mínuszt), megszabadulok tőle nullában, majd azóta csinál másfél hónap alatt +55%-ot. Eszemf@szom megáll. De ha lenne mire, akkor érteném. Félreértés ne essék, nem sajnálom attól, akinek szerencséje van, de ez itt és most megint a kaszinó esete az összes többi limitelővel együtt. Kívánom mindenkinek, hogy bölcsen tudjon dönteni mikor akar kiszállni. Mert ez itt mind speka, befektető a környéken nincs.
ENEFI - THE BEST