Szerintem ezt is elobb vagy utobb ML megveszi. Addig is szepen ki lesz vereztetve Soos Cs semmit nem tud tenni mivel NER-en kivuli es az elozo hatalom atvetelt meguszta.
Szokták a fórumon a magasröptű okosságot puffogtatni, hogy annyit ér a cég amennyit adnak érte....ennek analógiájára, ha az enefinek annyi vagyona, meg nyitott kötbérkövetelése van, amit be is tud hajtani, akkor az nem rengeteg... Az inkább 0...már hosszabb évek óta (és az utóbbi időben a perekkel kapcsolatos infók pont nem arra engednek következtetni, hogy bármi pozitív dolog van kilátásban)
Hozzá kell tenni, hogy 10-ből 9-szer az Enefi keresetét elutasítják a Román bíróságok, így jobb ha nem várunk onnan egy fityinget sem. Nem akarnak fizetni a románok akkor nem is fognak.
Pár mondatban nem lehet. Nagy vagyon van, több milliárd Ft, ami az Enefié, + a kötbér is igen sok már, de amit nem akar kifizetni a román állam az Enefi-nek, ezen megy a huza-vona pereskedés.
Üdvözletem! Valaki segítene nekem annyiban hogy röviden összefoglalja mi itt a tényállás? Enefivel kapcsolatban még semmit nem tudok, egyáltalán nem figyeltem. Pár mondatban: Mi a múlt, mi van most és mik a kilátások? Köszönöm!
ENEFI - THE BEST