Kedves Mariakanénje! Erre mondaná a mi csupa szív Csabron gyermekünk, hogy gondolkodjon hamvasztásba kedves és akkor vehet még egy rakatot a gyémántokból. Nagy kópé és egyben hatalmas koponya ám a főni!
Aranyoskám, Dénes Úr! Nem mondom, hogy minden szavát megértettem, mert nem vagyok ekkora szakértő, végülis vettem 200db-t, meg is mozgattam a papírt. Nem tartok én boritékban pénzt, kedveském, Bözsikéékhez betörtek, elvitték az aranyat, meg a pénzt, amit félre raktak a temetésre. Szépen be is tettem a pénzt a takarékba - de az csak éppen hogy az uram meg az én kopórsom árát fedezi! Kedveském.
Törölt felhasználó2018. 01. 31. 19:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezt? Soha! Ezt csak az ultraperverzek veszik, mint a 4IG-t például.
Egyszerre? Hogy a fenében tudnánk mi másként megjelenni? Exnek voltak időszakai mikor szent meggyőződése volt, hogy mi, Te vagy! Vagy én :-) Persze az is igaz, hogy Former és mi vagyunk, a többiekről nem is beszélve. Jó volt látni, hogy még élsz és virulsz. Nem sokat tettem volna erre. Még egy békebeli Estar részvényt sem:-) Persze, hogy nincs gáz! Sosem volt! A lényeg, hogy lesz haszon őszire! :-) Valakiknek biztosan. Csabron gyerek továbbra is felettébb gyanús nekem. Már megint valami rosszban sántikál. Ami neki nem feltétlenül rossz természetesen. A szégyentelen valahogy sosem vonja meg magától a jó falatokat...... Nekünk meg marad a mosogatás.
ENEFI - THE BEST