Nem lesz itt hitel, és új projektek...ne is álmodozzál róla....lassan 4 éve nincs egy nagyobb új beruházás...
Szerinted most mitő változna meg a helyzet...
A Szivek akkor is ott ült a IT-ben....
Itt két dolog van rossz és még rosszabb....
Mindenki döntse el, most melyik forgatókönyvet éljük....
Nekem valahogy az az érzésem, nem sokára nem lesz itt örömködés....
Sajnos egyéb elfoglaltság miatt nem tudtam ott lenni a 01.08.-án tartott megismételt közgyűlésen, de a jegyzőkönyv és a lemondások alapján elég "érdekes" dolgok történhettek....
Viszont ott voltam a 2015.09.04.-én tartott megismételt rendkívüli közgyűlésen, ahol láttam a CRH Invest Kft megjelenését....
Eléggé kétkedve fogadtam a megjelenésüket, valahogy nem tetszett a stílusuk. Szinte semmit nem lehet tudni erről a kft-ről, nem mutatkoztak be, a kisbefektetők felé semmilyen jobbító lépést nem mutattak...
Én úgy veszem észre a közleményekből, hogy most Ők dominálnak, na persze az OTP Alapkezelővel a hátuk mögött...
Szeptemberben hangot adtam azon véleményemnek, hogy ez a társaság valamiért idejött, valamit kiszemeltek, és azt el is fogják vinni...
Az Enefi Nyrt. portfóliójában már csak egy gyöngyszem van, az pedig a lengyel operáció.
Most február eleje van, nem sokat vesztegetik az időt arrafelé....
Mert gondolom nem építő szándékkal gondolkozik az a befektető, akik 3-4 ügyvéddel jelenik meg egy közgyűlésen....
Az Én véleményem az, a közzétételek után, hogy elég nagy "gebasz" van itt kialakulóban, és a kisbefektetőket (hitelezőkből lett részvényesek, részvényesek), az új vezetés mellett sem fogják nagyon számba venni....
Szerintem hogy leleptek az jo hír lenne, de kérdéses az ellentételezésuk hogy mi marad a cégben. Így lehet hogy új projektre nagyobb esélyük.
Művezető szvsz végelszámolás parti.
ENEFI - THE BEST