Szerintem Soósék is csak a kézhez kapott határozatból értesültek a dologról, szerintem őŐk is eléggé meglepődhettek.....Elméletileg ez a csata már le volt futva....
itt a sunyiság, nyrt miatt nem találtam ott hétfőn,
akkor a kérdés hogy miért is pénteken lett bejelentve, Esco hogy került a buliba??????
Találatok száma: 1
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2015.01.18-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. 13719069241
"
Találatok száma: 7
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2015.01.18-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
E-Star ESCO Kft. 13557351241"
Kötvényesi követelések egyik közgyűlésen szóba került E-OS átakarja venni a céget , de Soós nem adta.
Most a már még erősebb az energetikai piacon E-OS jelenléte és ölébe húlhat az összes magyarországi desztináció. Lengyelországban nem tudom román adóhatóság tud intézkedni , mert ott már Enefi" papíron" kisebbségi tulajdonos
téged szoktalak olvasni, ezért érdekelne a te véleményed, hogy mi lesz a dolog kimenetele és miért történik az egész?
Törölt felhasználó2015. 01. 25. 22:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
...ha normálisan mennének a dolgok Magyarországon akkor a holnap reggeli egyeztetés után a NAV egy helyreigazítást adna ki, és írna a romániai adóhatóságnak egy ejnye-bejne levelet.....
De mint tudjuk a fejétől (Vida Ildikó) büdösödik a hal.......
HUN MINING Érc- és Ásványfeldolgozó Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársa 10181678242
CSEPEL HOLDING NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 10228111243
EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374241
KEG KÖZÉP-EURÓPAI GÁZTERMINÁL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11927095211
NUTEX BEFEKTETÉSI NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 12143890242
NORDTELEKOM TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 14921359242
BUSINESS TELECOM Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23486959203
Inter-Operator Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23489354242
TrophyResort Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23705373213
Swan-Org.Tech Informatikai Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23716737242
Azon a ominózus közgyűlésen Soós Csaba elmondta nagyon nehéz lesz román adóhatóság ellen nyerni. Jogilag elhiszem , hogy Estar-nak igaza van , de ezután eladtam összes kötvényen alapuló részvényemet. Azóta partvonalról nézek.
Egyébként INA- t előbb - utóbb a horvát hatóságok is elmeszelik valahogy. Hernády ugyan lefizette a fél horvát kormányt , de az a régi vezetés volt. A jelenlegit meg nem akarták pénzelni.
MOL multit úgy dobják ki Croatiából , ahogy Orbán intézi el a külföldi multikat Magyarországon.
ENEFI - THE BEST