"
Talán az lehet az egyik esély, hogy a BET-en jegyzett kisebb kapitalizációjú társaságok kezdik "kifutni" magukat....
(Pl. TVK, Állami Nyomda, Rába, FHB, CIG Pannónia, B-Telekom...))))))"
szép lista....
én a Norbi Update bedőlésének is adnék sanszot
srv-ra most nem is számítanék, a cash flow ilyenkor "megszenvedi", hogy működni kell, tavasszal éledhet fel, ha bármi pici komoly szándék is volt mögötte.
Majd szerintem a Q4-ben lesz rá utalás, a beruházásnak 2014.12.31.-ig kellett befejeződnie....Erről szerintem külön "rendkívüli tájékoztatást" nem kívántak megjelentetni....
Azért az érdekes, hogy a Portfolio.hu által is közölt (leírt)cca. 230Ft (Saját tőkére vetítve ) részvényárfolyamot is megérő ENEFI Nyrt értékpapírral, 130 Ft körüli kereskedések (kötések) folynak.
Igaz a téli hőmérséklet megint nem a hőszolgáltató társaságoknak kedvez, de azért talán túlzás (negatív) értelemben az árfolyam ilyen jellegű "beállítása"....
Az természetesen nagy kérdés, hogy milyen hír "robbanthatja" ki az árfolyamot a jelenlegi sávból, hiszen a növekedési "sztori" jelenleg enyhén szólva is hiányzik....
Talán az lehet az egyik esély, hogy a BET-en jegyzett kisebb kapitalizációjú társaságok kezdik "kifutni" magukat....
(Pl. TVK, Állami Nyomda, Rába, FHB, CIG Pannónia, B-Telekom...))))))
Valamilyen "sztorinak" meg mindig kell lenni a piacon, hátha a következő éppen az ENEFI Nyrt papírjai lennének....
(Azért az eredményesség alap követelmény...)
ENEFI - THE BEST