Ja és folytathatnám Akko,4ig,. Itt nagyon kevés a részvény 16 millió lesz kb. Petykó első körben 20 milliárdos kapitalizációról beszélt. Prémium a cél. Split is simán benne lehet idővel. Plussz ha Soós szerinted simlis akkor is megéri venni 650n tárazott. Gondolod akkor olcsóbban megválik tőle? Tök logikus ez is.
Autowallis 4xezés Veresék belépése után. Konzum 30x Opus 20x Futuraqua 2.5x kb Ottone 10x Set 10x kb Est média csődeljárás óta 15x Appenin 5x Stb. A közös ezekben hogy jött új befektetői kör és a régieketől átvették a cégeket és próbálják értékkel feltölteni. De itt nyilván azért jönnek be hogy lehúzzák 200 ftra. Nagy üzlet nekik. Teljesen logikus.
Figyu! Én Soós Csabát kb 110kilós emberként ismertem meg E-Starban. Kötvénys buliban össze esett 75kilóra ránézésre! Eközben a kötvényeseket csak kimenekítette, nem ment csődbe, sem felszámolás alá a cég. 364FT körül a részvényesek már plsuzban voltak, vagy értéküknél. 700ig elment nekik a papír egy duplázásra! Ne beszéljünk itt lopásokról kérlek
Senki nem állította ezt... Csak erősen taszító, hogy "valaki" percenként beírja, hogy milyen
tökéletes ez a részvény, ... és hogy a nagybelépők majd sok-sok értéket fognak teremteni... , mert olyan jó a szívük... Nem kellene átverni a többieket, jobb kevesebbet írni...
Elkészült a Randomos Akadémia anyag is!Mai hírlevélből: "Most, hogy a finisbe került az OGA (Online Gazdasági Akadémia) könyv, weboldal, informatika, e-learning szervező munkálata, kicsit belefújhatok a bevásárlóközpont sűrű emberáradatú levegőjébe. " Jó vásárlást Főnök! :)
Te is kaptál egy pluszt tőlem. Nem is tudtam ilyen rejtett gondolatok vannak benned! :) Na! Megy ez! Beszélni kell, mert van miről! :) Hajrá Enefi! Jöjjön a mackó úr 500újra, majd 600! Utána 730megugrása és 1000. Ezt kívánom a kitartó részvényeseknek. Aki alá akarja verni, az meg adja el OTCn a másiknak inkább :)
Valaki már említette itt, hogy azért nincs itt élet, mert még mindig tudnak gyorsabban forgatható papírokat találni a befektetők. Az a baj szerintem, hogy sokan nem bíznak a nyári SCs öntögetés óta ebben a papírban, és kb utsó választás marad nekik. Na meg a nyári fügék is szinte elértéktelenítették az enefis híreket. Viszont ha sikerül a nagyoknak villantani valamit, innen az út már csak felfele vezet.
Kicsit le vagy maradva de nem baj. Az első Lng kutat megnyitotta a Pannon fuel. M0 Szigetszentmiklós. Most Csepelnél kiírták a közbeszerzést Fix Lng kútra hajóknak is. Elmondta Soós pan lng projektre vett ki pénzt azért adta el a részvényt abba tette. 20 százalékot kapott 500 Ft az Enefi a Pannon Fuelben. Kicsit gondolkozz el hogy miért. Lng az áruszállításban a jövő zöld energiája hatótáv miatt. Magyar állam 25 százalékkal beszáll horvát lng terminál építésébe. Csapból is ez folyt. Enefi 2 Eu pályázat és 1 közbeszerzést nyert mióta Petykóék itt van. Petykó befogja hozni a Hungarofoodot előbb utóbb nézd meg hány eu pályázaton és közbeszerzésen nyert. Virágék szintén nyertek Eu pénzt. Őket bízzák meg IPOk bevezetésével. Matolcsy állandóan a tőzsde fejlesztésről pakol. Energetika stratégiai ágazat szerinted Petykó mit keres itt a cégben talán mert valakinek a strommanja és készíti elő a helyet. Látunk már máshol ilyet. Szerintem ne vegyél ez a papír nem neked való. Jó hétvégét mindenkinek. Várok a be chekolásra éppen de volt egy kis időm úgyhogy leírtam hogy az éremnek 2 oldala van majd eldől kinek lesz igaza. Piac eldönti.
Picit tobb eletnek kell jonnie a topikba. Nem lehet ugy tenni, hogy semmi sem tortenik. Ennel joval tobb van a hatterben szerintem. Koranyiek is porognek Enefi korul
6 munkanap van csak addig. Illetve 5. Tulajdonosi igazolásokat november 11től lehet lekérni, és nov 14ig kell bejelenteni, bemutatni a tulajdonosi igazolást. T+2nappal még hétfőn is vehetnek közgyűlési jelentkezésre, de talán kedden is. Utána nov 18tól reméljük új szelek fújnak, pozitív szelek :)
Értsd már meg Feriék nem csalni lopni jönnek tőzsdére. Az idő majd úgy is eldönti. Ha kicsiknek nem lesz érték teremtés, és emelkedő árfolyam, akkor igen. Szerintem ez a papír ezer is lesz nem is olyan soká
Mert évekbe is telhet, mire fizetnek a románok, de lehet, hogy soha... és ha fizetnének is, nem a kisrészvényeseké lesz a kifizetett milliárdos összeg... csak beetetés volt a papír felfüggesztése és egyben nevetséges is volt, mert tudták előre, hogy ítélkezési szünet van nyáron...
ENEFI - THE BEST