Germany stocks were lower after the close on Tuesday, as losses in the Technology, Telecoms and Pharmaceuticals & Healthcare sectors led shares lower.
At the close in Frankfurt, the DAX lost 0.58% to hit a new 3-months low.
The best performers of the session on the DAX were Continental AG O.N. (XETRA:CONG), which rose 1.73% or 3.500 points to trade at 205.300 at the close. Meanwhile, Volkswagen AG VZO O.N. (XETRA:VOWG_p) added 0.90% or 1.900 points to end at 212.650 and Daimler AG NA O.N. (XETRA:DAIGn) was up 0.71% or 0.570 points to 80.850 in late trade.
The worst performers of the session were Deutsche Telekom AG Na (XETRA:DTEGn), which fell 2.69% or 0.415 points to trade at 15.015 at the close. Deutsche Bank AG NA O.N. (XETRA:DBKGn) declined 2.52% or 0.720 points to end at 27.880 and Infineon Technologies AG NA O.N. (XETRA:IFXGn) was down 2.38% or 0.275 points to 11.300.
Most ugyanott vagyunk, mint egy honapja, ami azt jelenti, hogy idoben is zajlik a akorrekcio, nem csak lefele. Vegul is oktober 17-en indult a bull, ha jol emlekszem, es sokaig tarott, amig a w3 tetejere elert, belefer, hogy sokaig korrigaljon vissza. Meg az is lehet, hogy nem megy 50%-ra, csak idoben huzza.
En is erre jatszottam a VW-nel egyebken, de rajottem, hogy turelmetlen voltam.
Ajanlom neked a becsi tozsdet, ott a nagy reszvenyek az Elliottosok almai. Te szeretsz rajzolgatni, napi szinten lehet ott lekeresni a hullamokat. Szinte.
pedig a rajzodon is látszik, amire én már régóta játszom, h a w4 ideális korrekciója lenne 38.2-nél, amit be is járt dax maximálisan 1 dzz-vel...tudomásom szerint nagyon ritkán csinál 50%-os retrace-t, persze nem kizárt, hiszen főszabály szerint, annyit kell csak tennie, h nem mehet w1 hullámterébe...
hírek alapon görög pénteki nemfizetés beárazva, szal bármi lehet, ha euro bund is úgy akarja...
Pattanás, az szerintem nem lesz. Ma 11167 alá ment, ami a 05.07-i lokális alj volt, és bizonyította, hogy nincs vége a negyediknek. Volt egy nagy öröm, hogy a 05.19-i réssel kitörés az befejezte a negyediket, de hát az inkább csak a tyúkokat fejezte le.
Még tart a 4. hullám, korrigál az még lefelé. Kacsaszezon, tetszik egyébként a sztori:)
daxról...
utsó esély a longra, ha pattan innen jövő7en...
d1: link
különben valóra válik a vicc...
- Tata, mi az a tőzsde?
- Nézd Bendegúz, tegyük fel, hogy veszel 1 tyúkot, ami aztán tojást tojik. A tojásból kikel a csibe, felnő, tyúk lesz, majd újabb tojásokat tojik. Így megy ez, és egyre több tojásod és tyúkod lesz, majd 1xcsak jön 1 nagy árvíz és elvisz mindent. Na akkor azt mondod: A fenébe, kacsát kellett volna venni!
Látod Bendegúz, ez a tőzsde...
(A lap után szabadon)
Törölt felhasználó2015. 06. 05. 15:14
Mi hír lehet,hogy emelkedik a bux is,meg a dax is???
ELLI(o)TT KLUB