"19:08 | A magyarok több mint fele elhagyná az országot"
Ostobák.
pont most?
A munkaerő hiány tornázza fel a béreket. Nem találni szakembereket. Mondjuk diplomásokkal tele a padlás. Mindenkinek van 2diplomája, meg beszél két nyelvet, mert az kell. Érteni meg semmihez nem ért. Szakmát kéne tanulni emberek. Érteni valamihez, Nem siránkozni!
OTPben is ott van az órás alakzat, csak elcseszték a nyakvonalat múltkor azzal a mély leszúró gyertyával, mert a rést visszatöltötte, így a nyakvonalat leszúratta egy órában, de ma megépítette, a jobb vállazódáőssal is.
Na fog tudni lefele menni a magyar piac megint önállóan, ha USA éppen megy is fel, vagy reggelre jön valami kampó hír, ami beteszi a piacokat? Mitől fog esni BUX holnap, OTPvel?
Egyszerűen TAra?
Meglátjuk.
Holnap Sp-ben nekiállok shortot vadászni... valamint dax longokat is zárni tervezem, és szépen elkezdek forgatni, mert ez a felfele elég nyögvenyelőssé vált...
Nem szoktam írni topicban, azonban igen figyelem és szeretnék kérni egy személyes elérhetőséget, ha nem kellemetlen Tőled Szarvasvadász. javorka88kukac gmail.com
nagyon köszi
Soha nem akkor kell poziba lépni, amikor a csúcsot/aljat hiszed, az ilyet csak az olyan fanatikusok csinálják, mint maci meg kontra :)
A biztonságos belépés az, amikor van valami megerősítés is, és az nem a csúcson lesz. Soha nem lehet egy hullámot lekereskedni az elejétől a végéig. Szóval ha szerinted short, akkor nézd meg, meddig mehet le, nézd meg, hol lenne a stop, aztán ha a várható haszon nagyobb lehet, mint az esetleges veszteség, akkor bumm bele.
Volt egy adag DAX long certim, ma reggel eladtam, majdnem a legjobbkor. Nem biztos, hogy törik, még mindig benne van a long szerintem, de cash-ben nézni, mi lesz.
Mindenesetre eddig ugy tortent, ahogy reggel irtad, a felfele korrekcio merteke es a lemenet is. A mai napra innen 6870 kornyekerol celszeru lett volna shortolni az elkepzelesed szerint.
Nekem m15 számít, de csak akkor, ha m5-ön is ugyanaz az irány van. RSI sávozott egyet a bear sávok között, majd 50-et törte, és RSI az m15-ön két-három gyertyát már RSI MA alatt volt. 12:40 körül történt asszem, akkor vettem.
ELLI(o)TT KLUB