Nem hiszem el. 15,40kor megállt a KBCm teljesen, nézem mióta semmi változás. Újra indítottam most tölt be és mutatja, hogy újra pluszban Bux.
MOL Richter játék ha más nincs.
Az igazság az, hogy szoros stoppal az OTP-nél meg kellett volna játszani a kb. 4760-as csúcsról a le kört (talán tberki? írta a nemrég, hogy az egyik elérhető szint a 4770) és a kb. 4610-es aljról a fel kört (hiszen sokan gondoltátok ezt). Be is villant egy pillanatra, de sajnos mindig az aktuális pozícióm foglal le teljesen, hogy pl. ha nem jól állok, akkor ne veszítsek vagy minimálisat, de hogy a pozíciót megfordítsam és esetleg nyerjek, és akár nem keveset, azt mintha törölnék az agyamból :-(
Én is így gondoltam, de azért örülnék is neki, mert meglenne a Maci által említett emelkedő is, aztán mehetnénk le. Én hülye reggel nem dobtam a shortomat mint KB.
Miből derül ki hogy korrekció vagy trendforduló lenne?
vagy itt írtam, vagy az OTP forecastben, h 50-50 az esélye, léptem, de nem tetszett, nem indult el lefelé, kb nullában zártam, majd meglátjuk, olyan, mintha lenne még egy fel, alacsonyabb tető nem jött össze, lehet a magasabb célárra megy - meglátjuk
Önállóan csak Elliottot szerintem nem figyelünk mi itt.
Én kimondottan alakzatos figyelő vagyok, mellé napos gyertya figyelő meg forgalom figyelő. Mellé a napos MACD,CCI, ADt nézem.
Ha túlvett, nem érdekel long, akkor sem, ha még túlvettebb is lehet, ugyanígy eladásnál sem, hiába lehet mélyen túladott még.
Én is 100-200kontis hatis szereplő vagyok, de ezen a piacon nem nyitok ennyit. Néha még 10is sok, amikor órákig 3darab konti forog csak. Napokig 1-2-3kontival nyitott hati.
Életveszély a nagy pozi, főleg egy 3hete SPhetes doji és két süllyedő hetes gyertyára, valamint csúcsokon járó DAX mellett
ELLI(o)TT KLUB