Randi tényleg 125K-s gyertyát mutat, de nézd meg a kötéslistát.
12.31.31-kor piaci megbízással leürítve a könyv 4700-ról 4656-ig (Kb 25k). Szépen kinyíltak a stopok és ugyanebben a másodpercben visszavéve 4660-ig 60k.
Mivel ezután a kereskedés 4700-on folyt feltételezhető, hogy ez az akció csak stop elszedés volt. Persze ...
hír volt, a Moodys az OTP bank és jelzálogban rövid, illetve hosszútávú forint betét besorolását felfüggesztette 03-17-tel, vagy vmi hasonló, csak áttételesen olvastam
Hű de szép broki technikát láthattunk a leszúrással!
25k-vak beöntött 656-ig. Kinyitotta a stopokat és 660-on megvett 51k-t abban a minutumban. Már csak számolás kérdése mennyibe került a beöntés és mennyit hozott ez a konyhára ha a vétel volt a szempont.
Így kell eladót generálni az ár felhajtása nélkül .... :)
Hm...a vásárlás ténye és kényszerűsége tükröződik árfolyamban, sztem és főleg a közzétételek oldalon követhető pozileépülésből...longokat nyitott-e, érdekes felvetés...
No és mi van ha a nagy raliban bevásárolt? Most egyszerre zárja a longjait és a shortjait?
Matek kérdése az egész, hogy mennyit kellett vegyen, most mennyit kell zárni, újranyitni stb, stb.
Anno figyelemmel kísértem egy amerikai cég által nyilvánosságra hozott shortállomány és az árfolyam alakulását. Öt évig tartott míg leépítette a 12 milliós shortját. Az OTP árfolyamában látszó nagy mozgás (10k-1k-7k ...) ezt tükrözi.
Ez is érdekes-Minden lefele mutató tény ellenére a Fir Tree 834-es csomagokkal csak vesz, vesz és vesz...
Na és ez lesz a bibi... emiatt az otp nem tud esni, viszont mindenki aki lefele várja ezekről a szintekről realizál. Rengetegen pont ugyan ilyen okokból, shortolják otit.
Így szépen el fog fogyni a longrealizáló erről a szintről, és tele lesz cserében shorttal... megint saját magukat fogják megszívatni a shortosok innen 600-700 környékéről... ;-) Pár nap és látni fogjuk...
Viragha
1) Jó irányba állunk
2) stop bírja a fennálló veszteséget
3) a piac fordul a stop előtt
4) a belépési szintet kivárjuk és kiszállunk a célárnál, vagy feljebb, vagy lejjebb a stratégiánkat használva
A kérdés alapján vami nagy lehet a 10 mios nagyságrend miatt, neki áll, hogy eladja becsomagolva valamelyik alapon keresztül az átlag büfinek, jó sok kamatot ígérve, budacash most nem jó, de vmi hasonlón keresztül
ELLI(o)TT KLUB