egyelőre nincs változás a BoA szerint: Data from Bank of America
Securities showed a $550 million net outflow for the bank’s clients
during the first week of the year. The same data showed that the clients
were net buyers of equities in 2019, but that was driven almost
entirely by corporate buybacks. Individual investors were the biggest
net sellers.
Dax most gondolkodóba esett , SP 1x csak eléri a 3295.>Copperem még mehet> Gold stop zárt > silver marad. Bux otvar papírokban egyelőre nincs kapás.2004 es TBSZ em zárt.
Neztem minde siterep zarva volt Martaszentisvan es Visegrad kivetelevel. Dobogoko, Kekes zarva. Nincs ho, Magas Tateaban meg lavinaveszely. Na nem baj, nemsoka megyunk ausztriai Ski Amade teruletre 70Km palya, tobb falun keresztul osszefuggo siregio, futott 6szemelyes futoszalagos felvonokkal, meg nagy kabinokkal, ratrakolt palyakkal
mi a mátrában nyomtuk az évvége/eleje kombót, és asszem 2-án mentünk kékestetőre, h 1-2 józanító csúszás jót fog tenni, lent a full félhomály a ködtől, fent a csúcsnál pedig ragyogó napsütés, kék ég, felhő sehol, de hó se nagyon... így inkább fel a tv-toronyba (látvány pazar volt onnan), aztán kaja és inkább kirándulás ott a verőfénybe... másnap mtrstpityun volt a pótlás, de a hó szar volt SB-hez, vagy csak én voltam soknapos... ;)
Reggel -400volt a kamat, most +15. Hetvegen gondoltam rad, voltam Snowboardozni gyerekekkel a Visegradi palyan. Szombaton jo volt a ho, vasarnapra lefujta a szel, ko kemeny lett, meg jeges. Parkolonal jegpancel volt. Palyadij irrealis 1 400meteres szakaszra hatbaveros huzos felvonoert, jegpalyaert. 2ora 4700Ft
ha már írásba hoztad, pl figyelgetem a hatit is amióta indult a 2012, de 1 vicc továbbra is... eleinte brutál -kt, most meg inkább +kt, nekem ez így még mindig komolytalan... és persze értem, ha másnak meg ez jön be...
ELLI(o)TT KLUB