Shortolom, de kozel a veg, azaz a korrekcio, csak telorol latom es cfdt. 450-t mondtam celarnak vmikor htfon, mint min. Szerintem meglesz, de a certit is zarni akarom, majd esetleg ujra belepni, cfdt az iment zartam, mert colt egy fordulatra utalo mozgas, nem igazolt vissza a piac, mert tovabb esett, de 212 pont van meg.
Tartom vasarnap este irtakat:
Dax napos a jelzett zónából fordult, törte a csatornát, esélyes, hogy új csúcsra megy az index, azonban előtte lokális high (esélyes, hogy csak pár ponttal a múlt heti csúcs felett) utána korrekcióba kezd, mely minimálisan 11450-re viheti vissza az indexet (min. elvárás, csatorna tető visszateszt is lehet).
ad, te h látod dax-ot most? meglehet napokban 2.rés is?
ideális korrekciós szint lenne onnan 1 patt (lok.top 38,2-50% között valahol, mondjuk 11300 körül köbö)
Egy keres erkezett, amit most nem utasitottam el, de h mi lesz belole azt meg nem tudom, kiserlet. Az elso fecske majd velemenyezi. Nagy munka, ez mar nem lesz korlatlanul, ingyenessen hozzaferheto. Meglatjuk mi lesz belole, mekkora ertekkel bir majd ( ha bir)
Bár a többiek ellátak már infóval rendesen, azért rakok fel neked ide még valamit! Annyi a feladat vele, hogy számozd végig a tagokat és nézd össze az rsi-vel! Látni fogod, hogy csupa zz és flat, oda is és vissza is. minden egyes alakot egy kötés követ, és ez soha nem változik. Esésben és emelkedésben is ugyanez a sorrend.. tehát ...kötés, alak, kötés, alak... a végtelenségig! A sajátosságokat már neked kell felfedezned!
ELLI(o)TT KLUB