Ki mondta, hogy nem fog tudni megélni az új index? A céges reklámok a kérdésesek, hogy mennyi céget tud a kurmány megzsarolni, hogy ne reklámozzanak az utód honlapon.
aki tehetséges az miért nem tud megélni az információs forradalom korában?! pl. az alábbi csóka jóformán mindennap jelentkezik egy podcast-tal és rendkívül ügyesen promotálja szinergikus rendszerben a tevékenységeit (könyvek, fellépések, műsorok, interjúk, reklámfelület biztosítás, stb) https://tomwoods.com és remekül megél ebből pedig sokkal kisebb réspiacot lő be mint az indexesek... és bizony ez nem egyedi példa...
"A független sajtóért nem elég tüntetni, elő is kell fizetni rá!" Mert az online sajtó sem ingyenes, az újságíró pedig nem fényevő - bár ezt már mondtam ma.
Kormánykritikus sajtóra van igény, ov bármit is csinál, ettől én nem fogok origo-t olvasni sem a fideszre szavazni. Max 30 év múlva lerúgom ov szobrát vagy bármilyen haveri majomról elnevezett táblát, már ha egyáltalán MO-n maradok, addigra simán lehet, hogy végleg elvesztem a maradék nemzeti tudatomat és csak röhögök az itthon maradottakon, hála a nagy magyar fidesznek!!! Nemzet barmai egyesüljetek!
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?