Ha már piaci alapokról beszélünk. Ha piaci alapon működne ez a rendszer és ez az ország, akkor Mészáros és az összes orbán s.ggét nyaló maximum disznóól takarító lehetne hazánkban.
Van itt még több ok is, pl. a pénzigénye egy mikroblognak szemben egy oknyomozást is folytató, komplett szolgáltatást nyújtó hírportáléval. Aki a kettőt összemossa annak gőze nincs a piacról, avagy más aljasságokra is képes.
Ez két okból nem fedi a magyar valóságot. 1. A szegényebb rétegek az internethez nem tudnak csatlakozni. Így az állami médiából és a nemzeti inzultációból értesülnek a hazugságokról. 2. Az internetes információs oldalakat is bedarálja ez a diktatórikus rendszer. Lásd Origo, Index. Van még egy pár ilyen oldal, de már nem sok. Ki lesz a következő?
Vicces kicsit olvasni hogy kivel mi lenne piaci alapon egy olyan embertől aki szerint nyilván teljesen normális hogy origok és hasonszoru "lapok" és "TV-k" adóforintokbol tartodnak el.
Most a fideszes legendáriummal hogy vajon mi volt a Dullal a probléma nem foglalkoznék, az agymosottazást meg csak azért észrevételeztem mert évek óta tapasztalom hogy ezen a fórumon önmagában moderációra okot adó szóhasználatnak minősül. Felőlem nyomhatod, engem nem zavar, csak magadnak kell elszámolnod vele, errefelé leginkább csak a babosko nickcsoport szokott emiatt feljelentéseket küldözgetni, ő viszont szerintem téged nem fog baszogatni.
Nevetseges, hogy a maskent gondolkodokat egybol "orbanfobiaval" belyegzik. Nezzuk a tenyeket: 1. Orban liberalisnak indult, csak hat ott volt az szdsz es ott ugye nem volt hely. 2. Meghalt Antal Jozsef, a jobboldal szettoredezett, probalt ott ervenyesulni - megis buntettek meg ezert 1994-ben a valasztok. 3. '98.ban nyert eloszor,de csak 4 evre. 4. 2010 ota van hatalmon es lattuk, mive lett az orszag. Az elmult 30 evbol 14 evet(!) az o uralkodasa alatt elte meg ez az orszag. Es mi lett? Lenyult unios penzek, stromanok, stb. En a rendszervaltaskor osztrak eletszinvonalra szavaztam, de attol csak tavolodas van, nem kozeledes. Tiszta kadari duma, "huzzuk ossze a nadragszijat elvtarsak (mar akie), es x ev mulva ugy elunk mint az osztrakok.". Nincs orbanfobiam, csak lattam, hogyan demoralizalja az orszagot, hogyan zsigereli ki az embereket, hogyan nyuljak le az unios palyazatai penzeket - olyan helyen voltam, lattam sajnos -, hogyan vezeti felre az allami media a hazugsagok sulykolasaval a tudatlanokat, tanulatlanokat, mert ugye egyre kevesebb a diplomas, egyre tobb fiatal megy el az orszagbol. Mit akar ez az ember? Azt mint az atkos orosz politikusok azaz nyomorba a nepet, neha alamizsnat? Mar nem lehet mutogatni az atkos 45 evere, mert azota eltelt 30 ev es ennek fele szinte orban uralkodasa volt.
Szóval ez egy folyamat része. Volt egyszer egy független közszolgálati MTV, Magyar Rádió, volt Népszabadság, voltak a megyei lapok, a TV2, az Origo, a 168 óra, az Index. Meg van egy elmeháborodott vezetője Magyarországnak aki bedarálja a sajtót, a médiát és közben teli torokból üvölti ez a félkegyelmű idióta , hogy baloldali média túlsúly van Magyarországon. Meg vannak akik ezt el is hiszik. Ők a bólogató birkák.
és ez mit változtat azon, hogy az indexes újságírók egyenként vagy együtt bármikor saját online platformra mehetnek? már ha képesek megélni a piacon...
pusztán arra mutatok rá, hogy ha valóban ezek az újságírók jelentették az index-et, akkor fillérekért csinálnak egy új online platformot és magukkal viszik az olvasóikat is... egy online platformot nagyon olcsón lehet replikálni... sőt, tovább megyek: ez olyan olcsó műfaj, hogy a riporterek egyenként is építhetnek maguknak online platformot... és így lehetnek valóban függetlenek...
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?