Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Mit vártam? Hogy jön valaki, aki megtölti tartalommal, és emelkedni fog az árfolyam. Ez minden üres váznál így volt, kivéve ezt, ez zuhant a hírre, hogy jött Ádamosi. Szerinted ez jól van így?
Mit vártál eddig egy tevékenység nélküli üres váztól? Ez a tőzsde! Senki se kényszerített arra,hogy belevegyél! Nem picsogni kell,hanem kereskedni,higítani és lehozni az átlagot!
Nem fog,mert a fél fórum azt várja hogy ott tudjon higítani! Estmédiában is emeltek tőkét 0.78-on,189-ig ment! Na tényleg léptem,felesleges itt bohóckodni veletek!😉 Barthos kolléga is mata részeg azért nem ír🤣🤣
Az életszerű, hogy akinek van részvénye, az örömmel tapsol, ahogy beszakad a részvény 1000 alá, meg nem tudjuk milyen árfolyamon emelnek tőkét? Szerintem az a fura, ha valakinek ez mind mind oké, semmi sem zavarja. Kgy-n fogadok, csak a nagy hallgatás lesz.
Aki rád hallgatott??Teljesen életszerű,hogy ezek után te meg tartod🤣 Komoly műsort csináltok szombaton is! Valami készül az biztos! Remélem ott leszel a kgy-n és ott is ennyire okos leszel!! Itt menden köpködő,lebeszélő,hangulatkeltő trollnak van Ehep részvénye,de ők felfelé várják!! Kicsit vegyetek vissza a lendületből srácok,mert túljátszottátok a szerepeteket😉 Jó hétvégét mindenkinek!🍺🍷🍻
Nalam a szituaciotol fugg a dolog hogy atlassam mi lesz mi a szandek szoval majd meglatjuk de a ti 24/7es lefumatokkal biztos vagyok benne nem az lesz amit predikaltok xD levendula nickedet is takarekra tetted
Ja értem, pár hozzászólás nem a világ, pár mondat. xD De nyilván csak azt látod meg, amit akarsz. Így van ez az eheppel is, döglött ló hátán ugrálsz, hogy gyíí-gyííí, hogy eladd a portékát. Csak ha már szaga van, akkor nem most múlt ki!
Pár hozzászólással ezelőtt kérdezted meg: "Jah es majd 5000nel te befogod ismerni hogy tevedtel?" És írtam, hogy ha annyi lesz, elismerem, hogy tévedtem, és Ádamosi nem átverni jött a részvényeseket. De ezt pár perce írtad te is meg én is, minden rendben nálad? xD
Nem veszed eszre hogy a semmivel dobalozol? Ugyan ugy ez kind igaz rad is ha felfele indul el es mivel ez egy speka rally nem tudjuk mi lesz DE te 24 oraba 5 klonnal tolod a ledumat 1 eve es mondtam mar nagy hallgattal arrol hogy zarjuk be a topikot nekem nem erdekem hogy legyen topik de ahogy elnezem ti nem akarjatok bezaratni xD
Igen, én veled szemben be fogom ismerni. Hidd el, itt leszek, és beismerem. Bár nagyobb a valószínűsége, hogy Michael Jackson él, csak bújkál, mint hogy ez 5k legyen, szóval nem érzem nagy vállalásnak. xD
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!