Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
nemtudom mi jon ide mindig azt irtam hogy kozunk lesz hozza. Deltahoz lesz kozunk vagy az opus global energyhez ennyit irtam de az utobbinal tobbszor is mondta hogy kicsi eselyt latok ra inkabb a DELTA szal fekszik nekem.
Az árfolyam és kapitalizáció alapján én a sarki fűszeresre szavazok! De csak akkor vagyok hajlandó támogatni, ha árulnak hatalmas mennyiségű gint!!! Csak akkor!
AtomAgy szerda, 10:48Előzmény: #12976 Csakegyolvaso#12980A lebeszélés az, ha folyton tolod a negatív szöveget, okkal vagy ok nélkül Meg mindig varom a valaszodat erre hogy ha te eddig nem lebeszeltel akkor mit csinaltal?Ja es latom szeretsz te is szemelyeskedni amivel nekem nincs semmi bajom de akkro neekd se legyen vele problemad foleg ugy hoyg a sajat huylesegedre szeretne ma valaszodat.
Régi ismerős, a Westendet már várták 3 éve az Akkoba is, lehet pont az AGY kapcsán. De nem bánnám, ha erről pletykálnának itt, az csak nem az 500 felé hajtaná az árfolyamot.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!