Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nehéz megítélni, hogy mi lesz, az az egy a biztos, hogy az árfolyam emelkedése nem fog egy éven belül megindulni, max 1300-1500ig ahol akkor volt, mikor AGY belépett. De ez is minimál forgalommal. Így lesz beállítva a 360napos. Eddig ennyit látni, hogy utána lesz-e itt valami érdemleges a kicsiknek az kérdés, sajnos valószínűleg csak azoknak, akik most 800on és alatta szállnak be. Én az 1800al a minimális veszteséggel kiszállást látom a legjobb forgatókönyvnek, ha van aki magasabb átlaggal van, ott már sztem biztosan muszáj lesz veszteséggel kiszállni, a cél annak minimalizálása lehet.
Ha az olcsóbb vétel lett volna a cél, akkor nem dobják be Ádámosi nevét, hanem előbb verik így le. Így most a hírre tudják szórni kifele. Idén egész május 1-ig kb 33k papír fordult meg, most péntek óta majdnem 23k. Szóval ez kemény, ennyit dobtak rá a kicsikre. De már vártam a kicsavarják a bizonytalanok kezéből, elszedik a kicsiktől, porszívóznak stb. gondolatot, mert minden kispapírban ezzel áltatja magát a nép tömés idején. Csak máshol valóban egy alapos emelkedés után jött ez, itt ez új kotta, a nettó szivatás.
Szerintem Ádámosi közeli barátai közül kezdte valaki adni nem sokkal azután, hogy átvette OTC-n a csomagját, megadva az alaphangulatot, előkészítve az eladási hullámot. A kitörés elmaradása és a közelmúlt mélypontjának a közelsége elég volt. Az eladók nagy része vsz mezei kisbüfi lehetett, akinek fentebbről volt, vagy nemrég vásárolt.
szvsz a mai napon azok adták akik a gyors haszon reményeben pénteken megvették!péntek,hétfő,kedd pedig KF által leadott részvények átadása volt!!! Nem tudom,hogy mi lesz itt a jövőben,időtávot sem szeretnék írni,de ez az egész cég akkor ér valamit ha min. 60-70% egy kézben van,és ezt ők pontosan tudják!!!kizárt dolognak tartom,hogy most kiszórják pár 10 millióért!!KF sem tette, pedig ő kispálya ezekhez képest!!Azt is el tudom képzelni,hogy annak idején azért vették meg,hogy ne kapja meg más,"majd lesz vele valami" azért azt tudjuk a NERnek semmi nem drága!!!alapvetően Ádámosi is ugyan olyan csicska mint KF csak más szinten!!!Kitartás mindenkinek!!!!
Hát most 4 nap alatt 25k fordult meg, nyilván nem mind egy helyről jött, de egy fél év alatt simán megoldható lehet 146k. Annyi, hogy 40%-ot beszakadt tőle, szóval a végére tényleg fillérekért adhatja, de addigra már bőven nyerőben fog ülni. Nem tudni mennyi a beker áruk.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!