Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Biztos, hogy nem azért jött, hogy csőd legyen. Tuti terve van már, különben nem vette volna át a KF pakkot. Ha eddig az volt a tanács, hogy ne nézzük az árfolyamot, ez a következő években garantáltan igaz lesz. De tudtuk, hogy ez hosszú távú befektetés, hát már a pandémia is több, mint 2 év volt, az alatt ment az előkészítés KF-ék által, most én kb ennyit számolok Ádámosival is, hogy jó legyen a régi motorosoknak. Persze nem tudunk semmit, én már jó ideje nem vettem, de 500 körül már lehet segítek Ádámosiéknak, hogy nehogy leszakadjon a puttonyuk. A központi kérdés a tőkeemelés mikéntje lesz.
Na, meg is van az 1000, nem késlekednek a fiúk. De legalább látszik, hogy megy a 180 napos beállítása. Aki most fog vásárolni 500-800 között, az biztos szépet nyer majd vele, de én bízom abban, hogy mi korábbi beszállók is azért látunk valamit a dologból. Nem lesz rövid táv, az már látszik, az árfolyam minimalizálása az érdekük, de ha nem jön itt is a névértéken tőkeemelés, akkor jó lesz 2 éven belül.
eddig azt mondtad kf atbassza az emebreket most hogy jott adamosi most amr mas logik van? Egyeb jo meglatas akko baratunk? xD Most mar 500-ra akarjak beallitaniAkkonal miert nem irtal iylenek amikro adamosi megjott hogy 500-ra akartak beallitan iaz arat hoyg apportaljanak?Ott valahogy ezek a jo meglatasok elmaradtak xD
Ha az apporthoz akarnak beállítani egy 500 körüli 180 napost, akkor nem fogja meg az 1000, kerek szám, de semmi jelentősége. Szerintem 1-2 év lesz, mire ide behoznak valamit, addig le fogják vinni, hogy megágyazzanak az apportnak. Az meg mér csak plusz haszon, hogy sok kicsi is át fogja adni nekik, 500 körül sokan megtörnek már szerintem.
OPM-el keverhetted. Nekik volt még az ősidőkből szavazatelsobbsegi részvényük. Oket rakta ki most KF meg Kaptár, ezzel az átalakításos alaptőkeemeléssel. Szépen lassan kipakolták a régi nagyokat: DVG, OPM, Tölgyesi.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!